search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:03
MENU CLOSE

Γενειοφόρο μοντέλο «άνοιξε» επίδειξη μόδας! (Photos)

03.03.2016 10:24
Γενειοφόρο μοντέλο «άνοιξε» επίδειξη μόδας! (Photos) - Media

Ένα μοντέλο με γενειάδα που ήταν θύμα παιδικού εκφοβισμού (bullying), η 25χρονη Χαρνάμ Κάουρ, έλαβε μέρος σε έναρξη επίδειξης μόδας…

 

Ένα μοντέλο με γενειάδα που ήταν θύμα παιδικού εκφοβισμού (bullying), η 25χρονη Χαρνάμ Κάουρ, έλαβε μέρος σε έναρξη επίδειξης μόδας και απάντησε στους νταήδες μέσω ανάρτησής της στο Instagram:

«Μεγάλωσα βλέποντας το Next Top Model της Αμερικής και θαύμασα ολόψυχα την Ταίρα Μπανκς. Πάντα ήθελα να είμαι σαν τα όμορφα μοντέλα, έτσι θυμάμαι που αντέγραφα τον τρόπο που πόζαραν και περπατούσαν. Μεγάλωσα λέγοντάς μου ότι ήμουν υπερβολικά χοντρή, υπερβολικά άσχημη και αηδιαστική για μοντέλο… Συνήθιζα να κοιτάω τα μοντέλα και να λέω στον εαυτό μου ότι ποτέ δεν θα μπορέσω να κάνω αυτό που κάνουν. Δεν είμαι αρκετά χαριτωμένη ή όμορφη και δεν έχω τον “σωστό” σωματότυπο. Με κορόιδευαν όταν έλεγα ότι ήθελα να γίνω μοντέλο. Αστεία για τους νταήδες μου. Ήμουν αρκετά τυχερή να περπατήσω για την Μαριάνα Χουτουριάν ως η πρώτη γενειοφόρος κυρία που περπατάει για μια διάσημη σχεδιάστρια κοσμημάτων. Είχα την τιμή να είμαι το πρώτο μοντέλο που περπάτησε και άνοιξε το σόου με το πορτρέτο του θρυλικού Ντέιβιντ Μπόου από πάνω μου».

Η Χαρνάμ Κάουρ έχει το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, μια ορμονική πάθηση που προκαλεί αύξηση της τριχοφυΐας στο πρόσωπο.

Ύστερα από χρόνια προσπάθειας να κρύψει την κατάστασή της με επώδυνες αποτριχώσεις με κερί έως και τρεις φορές την εβδομάδα, η 25χρονη αποδέχθηκε τον εαυτό της έτσι όπως είναι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:02