search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:34
MENU CLOSE

Οριστικό: Δεν κατεβαίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο ΠΑΟΚ!

03.03.2016 14:12
«Άλλο η πολιτική αλλά εκείνη τη μέρα...» - Μήνυμα Σαββίδη στους παίκτες για Μπεσίκτας - Media

Ο ΠΑΟΚ δεν θα κατέβει να παίξει τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, ενώ ζητείται και παραίτηση Γκιρτζίκη.

 

Ο ΠΑΟΚ δεν θα κατέβει να παίξει τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, ενώ ζητείται και παραίτηση Γκιρτζίκη.

Έπειτα από όσα συνέβησαν χθες στην Τούμπα, στο ματς του «δικεφάλου του Βορρά» με τους Πειραιώτες, ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε πως η ομάδα του δεν πρόκειται να έρθει στο φαληρικό γήπεδο για τον επαναληπτικό ενώ συγκάλεσε έκτακτο Δ.Σ.

Σήμερα, Πέμπτη, γνωστοποιήθηκαν οι αποφάσεις του Δ.Σ., με τον ΠΑΟΚ να μην κατεβαίνει -οριστικά- στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό ενώ ζητείται η παραίτηση του προέδρου της ΕΠΟ και όλων όσων διώκονται ποινικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Λόγος και για ξένους διαιτητές.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεδρίασε και ομόφωνα αποφάσισε σήμερα:

– Η ομάδα δεν θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας.

– Απαιτούμε την παραίτηση του Προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργου Γκιρτζίκη και όλων όσων διώκονται ποινικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

– Απαιτούμε να γίνει αποδεκτή από την Ομοσπονδία η πρότασή μας για ξένους διαιτητές από τη νέα χρονιά.

Τα παραπάνω θα κοινοποιηθούν στους: Πρωθυπουργό, Υπουργό Δικαιοσύνης, Εσωτερικών Υποθέσεων, Αθλητισμού, στην ΕΠΟ, την ΚΕΔ και τη Superleague».

 

Πηγή: sdna.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:34