search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:40
MENU CLOSE

«Καθημερινή»: Ποιον βουλευτή κάλεσε ο Μητσοτάκης και αμφισβήτησε την εντιμότητά του

03.03.2016 14:48
Μητσοτάκης στο CNBC: «Ο Τσίπρας καταστρέφει τη φήμη της χώρας»  (Video) - Media

Αίσθηση προκαλεί σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», στη στήλη του Στέφανου Κασιμάτη, για ένα απρόσμενο ραντεβού που είχε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με βουλευτή του κόμματος.

Γράφει ο Στέφανος Κασιμάτης στη στήλη του το εξής σχόλιο, με τον τίτλο «Quiz»:

«Οι ασφαλέστερες προβλέψεις (αυτό το λέω και ως συμβουλή στους νεότερους) είναι εκείνες που αφορούν τα ασήμαντα. Γι’ αυτό κι εγώ προβλέπω ότι η σταδιοδρομία σχετικά νεοφερμένου και υπέρμετρα φιλόδοξου πολιτικού της κεντροδεξιάς πλησιάζει -συντομότερα από όσο θα ήθελε ο ίδιος- προς το αναπόφευκτο τέλος.

Το λέω, επειδή ο πρόεδρος της ΝΔ τον κάλεσε προ καιρού στο γραφείο του και του ανακοίνωσε ότι έχει σοβαρές αμφιβολίες για την εντιμότητά του.

Οταν εκείνος διαμαρτυρήθηκε, του παρουσίασε και τα σχετικά στοιχεία. Κρίμα!

Διότι ήταν εκείνος ο οποίος κάποτε επεσκέφθη ιεράρχη της Εκκλησίας και του ζήτησε την ευχή του, επειδή σκόπευε να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος…».

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:40