search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:02
MENU CLOSE

Έριξε τον σκύλο του στα δόντια μιας πολικής αρκούδας για να σώσει μια γυναίκα που κινδύνευε (Video)

03.03.2016 19:01
Έριξε τον σκύλο του στα δόντια μιας πολικής αρκούδας για να σώσει μια γυναίκα που κινδύνευε (Video) - Media

Ο σκύλος κάθεται στα τέσσερα και ο άνδρας τον χαϊδεύει, μέχρι που τον γραπώνει και τον πετά στα δόντια μιας εξαγριωμένης πολικής αρκούδας

 

Ο σκύλος κάθεται στα τέσσερα και ο άνδρας τον χαϊδεύει, μέχρι που τον γραπώνει και τον πετά στα δόντια μιας εξαγριωμένης πολικής αρκούδας     

Ανθρώπινη βαναυσότητα και σαδισμός, ή η υπέρτατη θυσία του καλύτερου του φίλου; Το περιστατικό συνέβη στη Βόρεια Ρωσία σε μια περιοχή στον Αρκτικό κύκλο. Μια πολική αρκούδα έχει μπει μέσα στο χωριό Τσουκότκα και κρύβεται πίσω από έναν κάδο. Μια γυναίκα κινδυνεύει (ή έτσι ακούγεται τουλάχιστον στο βίντεο από τα ουρλιαχτά της).

Ένας άνδρας επάνω σε έναν τοίχο χαϊδεύει το μεγάλο σκυλί του. Ξαφνικά το σηκώνει και το πετάει στην τεράστια αρκούδα προκειμένου, όπως είπε, εκείνη να κυνηγήσει τον σκύλο και να αφήσει τη γυναίκα.

Κανείς δεν ξέρει εάν τον χαϊδεύει, για να αποχαιρετήσει τον φίλο του που πρόκειται δευτερόλεπτα μετά να θυσιάσει για να σώσει τη γυναίκα. Ο σκύλος πέφτει στην αρκούδα, η οποία με άνεση τον χτυπάει με το πόδι της. Τη συνέχεια δεν τη ξέρει κανείς αφού ο σκύλος μπορεί και να γλύτωσε, να διέφυγε καθώς είναι πιο ευέλικτος.

Στο άλλο βίντεο που τραβήχτηκε στην ίδια περιοχή, αλλά λίγο ανατολικότερα στα σύνορα με την Αλάσκα, φαίνεται μια αρκούδα που ετοιμάζεται να κατασπαράξει μια γυναίκα. Για καλή της τύχη η γυναίκα κρατούσε ένα κοτόπουλο που είχε αγοράσει, το οποίο έριξε στην αρκούδα και κατάφερε να γλυτώσει.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:58