search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:24
MENU CLOSE

Πεταλωτής: Απέρριψε ανασχηματισμό και πρόωρες εκλογές

27.04.2011 14:41
Πεταλωτής: Απέρριψε ανασχηματισμό και πρόωρες εκλογές - Media

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής απέρριψε το ενδεχόμενο του ανασχηματισμού ενώ χαρακτήρισε ως «βλαπτική» για τον τόπο την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής απέρριψε το ενδεχόμενο του ανασχηματισμού ενώ χαρακτήρισε ως «βλαπτική» για τον τόπο την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm δήλωσε ότι «εδώ υπάρχει μία κυβέρνηση, η οποία έχει εκλεγεί για τετραετία, μία κυβέρνηση η οποία έχει αποδείξει ότι, παρά τις τεράστιες δυσκολίες τις πολιτικές που αντιμετωπίζει ως προς την αντιμετώπιση μιας πρωτοφανούς κρίσης για τη χώρα μας, δεν το βάζει κάτω. Δεν υπάρχει κανένας, μα κανένας λόγος να γίνουν εκλογές».

Για το έλλειμμα ανέφερε πως «έγινε μία εξαιρετικά μεγάλη δημοσιονομική προσαρμογή» και τόνισε ότι η κυβέρνηση δίνει καθημερινό αγώνα για την επίλυσή τους.

Παράλληλα ο κ. Πεταλωτής παρείχε πολιτική κάλυψη στην ΥΠΕΚΑ Τίνα Μπιρμπίλη, σχετικά με την τοποθέτησή της στο θέμα των αυθαιρέτων και ξεκαθάρισε ότι στο ζήτημα της νομιμοποίησης των αυθαιρέτων η απόφαση θα λάβει υπόψη πρωτίστως το περιβάλλον και δευτερευόντως τα έσοδα.

«Η άποψη κανενός υπουργού δεν μπορεί να δεσμεύσει μία συλλογική κυβερνητική απόφαση. Ό,τι έχει να κάνει με επιλογές της κυβέρνησης, είναι απόφαση συλλογική και αυτό είναι ξεκάθαρο. Στο τέλος αυτό που προέχει είναι η λήψη απόφασης σε συλλογικό κυβερνητικό επίπεδο. Δεν είναι θέμα ούτε του Γ. Παπακωνσταντίνου, ούτε της Τ. Μπιρμπίλη, είναι θέμα κυβερνητικής απόφασης» επισήμανε ο Γιώργος Πεταλωτής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15