search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:55
MENU CLOSE

Νέο βίντεο πρόκληση από το ISIS: Εκπαιδεύει με σκληρό τρόπο τους μελλοντικούς μαχητές του (Photos-Video)

04.03.2016 08:30
Νέο βίντεο πρόκληση από το ISIS: Εκπαιδεύει με σκληρό τρόπο τους μελλοντικούς μαχητές του (Photos-Video) - Media

Ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος.

 

Ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος. Το βίντεο ονομάζεται «η φροντίδα των ορφανών παιδιών στο Ισλαμικό Κράτος» και παρουσιάζει τον τρόπο που οι ιμάμηδες του ISIS φροντίζουν ορφανά παιδιά των οποίων οι γονείς πέθαναν στην μάχη για την «εξάπλωση του μηνύματος του Ισλαμικού Κράτους».

Στην αρχή το βίντεο παρουσιάζει μια ιδανική καθημερινότητα. Βλέπουμε τα παιδάκια να διαβάζουν, να παίζουν με πλαστικά παιχνίδια, να πηγαίνουν σχολείο, να τρώνε και να διασκεδάζουν όλα μαζί. Μάλιστα, παρουσιάζει και μικρά κοριτσάκια να κάνουν μαθήματα χορού. Ωστόσο, προς το τέλος του γίνεται πιο σκοτεινό καθώς ένα αγοράκι βγάζει από την ντουλάπα με τα ρούχα και τα παιχνίδια του μια στολή παραλλαγής, τη φοράει και πάει για στρατιωτική εκπαίδευση.

Στη συνέχεια βλέπουμε πως τα αγοράκια εκπαιδεύονται ως μαχητές για το Ισλαμικό Κράτος «ώστε αν χρειαστεί να είναι έτοιμα να λάβουν μέρος στον ιερό πόλεμο του Τζιχάντ». Τα παιδάκια κάνουν ασκήσεις γυμναστικής,πηδάνε εμπόδια και μαθαίνουν να κάνουν ελιγμούς ώστε να είναι έτοιμα όταν να μπουν στο πεδίο μάχης. Σύμφωνα με το βίντεο η εκπαίδευση διαρκεί κάθε μέρα δύο ώρες. 

«Είναι υποχρέωση του Ισλαμικού Κράτους να φροντίζει τα παιδιά των μαρτύρων και γι’ αυτό έχουμε δημιουργήσει ορφανοτροφεία σαν και αυτό» ακούγεται στο βίντεο, ενώ ακούγεται, επίσης, πως αγόρια και κορίτσια μαθαίνουν πως να φτιάχνουν υφάσματα τα οποία το ISIS ελπίζει να πουλήσει για να χρηματοδοτήσει της δραστηριότητές του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η οργάνωση παρουσιάζει τον τρόπο εκπαίδευσης των παιδιών στρατιωτών. Σε προηγούμενα βίντεο έχουμε δει τον τρόπο που εκπαιδεύουν τα παιδιά να εκτελούν αιχμαλώτους.   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50