search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:25
MENU CLOSE

16χρονος πυροβόλησε την οικογένεια του επειδή τον ξύπνησαν για να πάει σχολείο (Video)

04.03.2016 09:06
16χρονος πυροβόλησε την οικογένεια του επειδή τον ξύπνησαν για να πάει σχολείο (Video) - Media

Ένας 16χρονος στο Νάσβιλ των ΗΠΑ κατηγορείται ότι πυροβόλησε μέλη της οικογένειας του όταν προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν για να πάει στο σχολείο.

 

Ένας 16χρονος στο Νάσβιλ των ΗΠΑ κατηγορείται ότι πυροβόλησε μέλη της οικογένειας του όταν προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν για να πάει στο σχολείο.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο 16χρονος (του οποίου το όνομα δεν έχει δημοσιευτεί καθώς είναι ανήλικος) βρισκόταν στο κρεβάτι του όταν η μητέρα και η γιαγιά του προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν για να πάει στο σχολείο. Οι δυο γυναίκες κατέθεσαν ότι πρώτα τις απείλησε και μετά σηκώθηκε, πήρε ένα περίστροφο που είχε κρυμμένο και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

Πυροβόλησε δυο φορές τη γιαγιά του ενώ από τις σφαίρες τραυματίστηκαν επίσης η 12χρονη αδελφή του και ο 7χρονος ανιψιός του. Η μητέρα του και η 2χρονη αδελφή του δεν τραυματίστηκαν καθόλου.

Τα μέλη της οικογένειας του δεν γνώριζαν πως ο νεαρός είχε ένα όπλο κρυμμένο μέσα στο σπίτι τους.

Ο 16χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για τετραπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:22