search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:08
MENU CLOSE

Μουσείο για τις Διαλυμένες Ερωτικές Σχέσεις

04.03.2016 10:38
Αν έχασες πρόσφατα τον σύντροφό σου κινδυνεύεις με… έμφραγμα  - Media
 
Οι χωρισμένοι είθισται να μην γιορτάζουνε ποτέ, αλλά μπορούν να διαγράψουν το «χθες» δωρίζοντας τα απομεινάρια του έρωτα τους στο Μουσείο των Διαλυμένων Ερωτικών Σχέσεων (Museum of Broken Relationships) που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στο Λος Άντζελες

 

Οι χωρισμένοι είθισται να μην γιορτάζουνε ποτέ, αλλά μπορούν να διαγράψουν το «χθες» δωρίζοντας τα απομεινάρια του έρωτα τους στο Μουσείο των Διαλυμένων Ερωτικών Σχέσεων (Museum of Broken Relationships) που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στο Λος Άντζελες.

Συρτάρια γεμάτα παλιές κασέτες, εσώρουχα και λούτρινα αρκουδάκια, ένα… τσεκούρι, αθλητικά παπούτσια, χάρτινα λουλούδια, και ό,τι άλλο απέμεινε από καρδιές που ράγισαν εκτίθενται ήδη στο πρώτο Μουσείο των Διαλυμένων Ερωτικών Σχέσεων που βρίσκεται στο Ζάγκρεμπ.

Το μουσείο των χωρισμών ξεκίνησε σαν περιοδική έκθεση από την Ολίνκα Βίστιτσα και τον πρώην της Ντρέζαν Γκρούμπισιτς. Από το 2010 έχει μια σταθερή θέση στην καρδιά του Ζάγκρεμπ και είναι καταχωρημένο,σε τουριστικούς οδηγούς, ως ένα από τα πιο δημοφιλή μουσεία της πρωτεύουσας της Κροατίας.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του καινούριου Μουσείου Διαλυμένων Σχέσεων στη Χόλιγουντ Μπουλβάρ η εναρκτήρια έκθεση θα φιλοξενεί 100 εκθέματα, από τα οποία τα 70 θα προέρχονται από την μόνιμη συλλογή του Ζάγκρεμπ και τα υπόλοιπα θα είναι αντικείμενα που επέζησαν από χωρισμούς στο Λος Αντζελες.

«Κάποιες σχέσεις τελειώνουν-με εραστές, αγαπημένους, με όνειρα και με πόλεις. Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από το συναισθηματικό βάρος σβήνοντας ό,τι σας θυμίζει την οδυνηρή εμπειρία, πετώντας τα όλα στα σκουπίδια-Μην το κάνετε. Δώστα τα σε μας». Είναι το κείμενο στην ιστοσελίδα του μουσείου που καλεί τους «Αντζελένος» και τις πληγωμένες καρδιές όλου του κόσμου να κάνουν τις δωρεές τους 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:05