search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:01
MENU CLOSE

Και στην Αθήνα πλέον τα ΑΤΜ γάλακτος…

04.03.2016 15:23
ΘΕΣγάλα: Από τα ΑΤΜ γάλακτος στα ράφια της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Γαλαξίας» - Media
Ξεκίνησαν το ταξίδι τους από την Λάρισα συνέχισαν προς την Θεσσαλονίκη και τώρα φθάνουν από σήμερα το απόγευμα Αθήνα τα ΑΤΜ γάλακτος λίγων ωρών και τυρί.

 

Ξεκίνησαν το ταξίδι τους από την Λάρισα συνέχισαν προς την Θεσσαλονίκη και τώρα φθάνουν από σήμερα το απόγευμα Αθήνα τα ΑΤΜ γάλακτος λίγων ωρών και τυρί.

Ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα επεκτείνεται και επίσημα στην πρωτεύουσα, ξεκινώντας να λειτουργεί τους δέκα πρώτους αυτόματους πωλητές του. Οι γειτονιές που θα έχουν το προβάδισμα στους αυτόματους πωλητές είναι το Περιστέρι (2 καταστήματα), ο Πειραιάς, η Νίκαια, το Αιγάλεω, το Παγκράτι, οι Αμπελόκηποι, το Γαλάτσι, το Χαλάνδρι και ο Νέος Κόσμος.

Στους αυτόματους πωλητές, διατίθενται επίσης γυάλινα μπουκάλια πολλαπλών χρήσεων και πλαστικά μπουκάλια μιας χρήσης, όσοι θέλουν μπορούν να χρησιμοποιούν και τα δικά τους μπουκάλια για την προμήθεια του γάλακτος. Η τιμή του φρέσκου γάλακτος στην Αθήνα θα είναι από 1 ευρώ το λίτρο (με τη χρήση της προπληρωμένης κάρτας του ΘΕΣγάλα) έως 1,10 ευρώ (με τη χρήση μετρητών), ενώ για τις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας των αυτόματων πωλητών, μέλη του ΘΕΣγάλα θα βρίσκονται στα καταστήματα για να ενημερώνουν τους καταναλωτές για τη χρήση των μηχανημάτων διάθεσης.

Θυμίζουμε ότι ο συνεταιρισμός ιδρύθηκε το 2011 και αποτελείται από 100 αγελαδοτρόφους και 50 φάρμες της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας, στις οποίες παράγονται καθημερινά 120 τόνοι φρέσκου αγελαδινού γάλακτος, που αντιπροσωπεύουν το 10% της εγχώριας παραγωγής. Το γάλα που διατίθεται στους αυτόματους πωλητές παράγεται καθημερινά στις φάρμες των παραγωγών του ΘΕΣγάλα, μεταφέρεται και παστεριώνεται στις πιστοποιημένες εγκαταστάσεις του και από εκεί φτάνει στα μηχανήματα διάθεσης σε λιγότερο από 24 ώρες από την παραγωγή του. Όπως είναι φυσικό οι αυτόματοι πωλητές λειτουργούν όλο το 24ωρο και προσφέρουν: γάλα πλήρες (ενός και μισού λίτρου), γάλα ελαφρύ (ενός και μισού λίτρου), ημίσκληρο τυρί (συσκευασμένο), λευκό αγελαδινό τυρί (συσκευασμένο) και το σοκολατούχο γάλα θεςCHOCO

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:01