search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:59
MENU CLOSE

Φούσκα δεκαετίας!

24.09.2009 18:21

Ο εφιάλτης του μεγάλου σκανδάλου του Χρηματιστηρίου θα αναβιώσει

Ο εφιάλτης του μεγάλου σκανδάλου του Χρηματιστηρίου θα αναβιώσει δέκα χρόνια μετά στις αίθουσες των δικαστηρίων μετά από το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθήνας που στέλνει στο εδώλιο του κατηγορουμένου 67 άτομα που εμπλέκονται σε σκέλος της μεγάλης δικογραφίας, το οποίο διερευνήθηκε εκ νέου με εισαγγελική παραγγελία, καθώς η τότε αρμόδια ανακρίτρια Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια είχε κλείσει με τυπικές κλήσεις τις πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα.  Έτσι το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο έρχεται να διαπιστώσει ενδείξεις για τη διάπραξη απάτης, υπεξαίρεσης και ξεπλύματος βρόμικου χρήματος, που μάλιστα  αποδίδεται σε γνωστούς επιχειρηματίες, χρηματιστές, επενδυτές και τραπεζικά στελέχη.

Τώρα αν μας ρωτήσετε τι νόημα έχουν αυτά, θα μας αναγκάσετε να προσφύγουμε στη γνωστή ρήση του (μπρρρ) Επίτιμου, ότι μετά από 10 χρόνια τα πάντα ξεχνιούνται σε τούτον δω τον τόπο…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:57