search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:57
MENU CLOSE

«Ντου» αγροτών σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Φάμελλο (Video)

05.03.2016 11:51
«Ντου» αγροτών σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Φάμελλο (Video) - Media

«Ντου» σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα έκαναν περίπου 100 αγρότες και κτηνοτρόφοι, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό και το προσφυγικό. Για εμπαιγμό κατηγόρησαν τον Φάμελλο και τους τρεις τοπικούς κυβερνητικούς βουλευτές. 

 

Σύμφωνα με το dramini.gr, περίπου 100 αγρότες και κτηνοτρόφοι μπήκαν στο αμφιθέατρο για να διαμαρτυρηθούν για το προς ψήφιση ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο. Αρχικά εμποδίστηκαν από αστυνομικούς, με συνέπεια να δημιουργηθεί ένταση από την είσοδο, με μερικά σπρωξίματα και φωνές, αλλά τελικά τους επετράπη η είσοδος στο αμφιθέατρο έπειτα από παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Η ομιλία διεκόπη με ορισμένους εκπροσώπους των αγροτών να ζητούν να πάρουν τον λόγο. Επικράτησε πανδαιμόνιο από φωνές, συνθήματα και μερικές αντεγκλήσεις μεταξύ κάποιων αγροτών και κάποιων παρευρισκόμενων στην εκδήλωση. Οι εκπρόσωποι των αγροτών διαμαρτύρονταν έντονα για τα προς ψήφιση κυβερνητικά μέτρα και να κατηγόρησαν τον κ. Φάμελλο και τους τρεις τοπικούς κυβερνητικούς βουλευτές για εμπαιγμό.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:57