search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:28
MENU CLOSE

Μπουτάρης: «Ό,τι ζητήσει ο Σαββίδης, θα γίνω χαλί να με πατήσει»

07.03.2016 11:38
Σύμφωνο συμβίωσης με την αγαπημένη του υπέγραψε ο Γιάννης Μπουτάρης (Photo) - Media

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ιβάν Σαββίδη, τονίζοντας ότι αποτελεί κεφάλαιο για τη Θεσσαλονίκη, ενώ ο ίδιος είναι στην απόλυτη διάθεση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.

 

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ιβάν Σαββίδη, τονίζοντας ότι αποτελεί κεφάλαιο για τη Θεσσαλονίκη, ενώ ο ίδιος είναι στην απόλυτη διάθεση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης μίλησε στον FM100 κι έσταζε… μέλι για τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου, ενώ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον Ανδρέα Ανδριανόπουλο για τις πρόσφατες δηλώσεις του εναντίον του Σαββίδη. 

“Η έκφραση σηκώνει και αγωγή από τον Σαββίδη. Τι θα πει Ρωσοπόντιος; Είναι ρατσιστικό, δεν είναι Έλληνες οι Ρωσοπόντιοι; Είναι ελληνικής καταγωγής και μάλιστα από τις πιο δοκιμασμένες φυλές της Ελλάδας, ένας πολιτικός όπως ο Ανδριανόπουλος που έχει διατελέσει σε υψηλά πόστα, καλλιεργεί ένα μίσος μεταξύ των οπαδώνν, ρίχνει λάδι στην φωτιά” ανέφερε αρχικά για την τοποθέτηση του Ανδριανόπουλου και πρόσθεσε:

“Είναι απαράδεκτο. Δηλώνει μια συμπεριφορά πολιτικών που δεν έχουν εικόνα της βόρειας Ελλάδας, μιλούν του στυλ αυτοί είναι Βούλγαροι. Έχω φάει ξύλο γι’ αυτό στα γήπεδα όταν το άκουγα. 

Ο Σαββίδης είναι έντιμος πολύ. Όταν ήρθε, είπε στο κράτος ότι τα χρέη μου είναι αυτά, μου αφαιρείτε τα πρόστιμα και σας δίνω το κεφάλαιο. Το κράτος έχει χαρίσει στις ομάδες του κέντρου σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό με νομοθετικές πράξεις χρέη και έρχεται αυτός ο άνθρωπος που είναι Έλληνας και το εννοώ, να σου κάνει μια τέτοια έντιμη πρόταση και δεν την δέχεσαι, δεν ξέρω πως να το περιγράψω…”

Τέλος, έπλεξε το εγκώμιο του Ιβάν Σαββίδη, δηλώνοντας πως: “Είναι κεφάλαιο για την Θεσσαλονίκη, άσχετα από τις ομάδες, πήρε με ιδιαίτερα υψηλό τίμημα το Μακεδονία Παλλάς, το λειτουργεί σωστά και έχω εικόνα τι έχει στο νου του, ξέρω τι θέλει να κάνει. Ό,τι ζητήσει ο Σαββίδης θα γίνω χαλί να με πατήσει…”.

Πηγή: SDNA

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:28