search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:50
MENU CLOSE

Ξύπνησε από κώμα μετά από 8 μήνες και αποκάλυψε το δράστη!

08.03.2016 09:04
Τζακ Λιου: Να συζητηθεί ξανά το θέμα του ελληνικού χρέους - Media

Η 22χρονη Λιν Γιανκγίνγκ επανήλθε από το κώμα που βρίσκονταν  για 8 μήνες και ως δράστη της επίθεσης επέδειξε τον φίλο της.

 

Η 22χρονη Λιν Γιανκγίνγκ επανήλθε από το κώμα που βρίσκονταν για 8 μήνες και ως δράστη της επίθεσης επέδειξε τον φίλο της.

Κατά τους 8 μήνες  που η κοπέλα βρίσκονταν σε κώμα ο φίλος της, Λίου Φένγκε, όχι μόνο έμεινε στο πλάι της αλλά κάλυψε και τα ιατρικά έξοδα της τα οποία έφτασαν τα 200,000 γουάν.  Η περίπτωση της Λιν έγινε γνωστή όταν ο Λιου ξεκίνησε να μαζεύει δημόσια χρήματα για να καλύψει τα ιατρικά έξοδά της. Τότε τα τοπικά μέσα τον παρουσίαζαν ως τον ιδανικό σύντροφο. Ωστόσο, η υπόθεση πήρε άλλη τροπή όταν η Λιν ανέκτησε τις αισθήσεις της και βγήκε από το κώμα.

Η Λιν δήλωσε πως αυτός που της επιτέθηκε ήταν ο Λίου και πως την χτύπησε μέχρι να την αφήσει αναίσθητη με έναν πλάστη. Παράλληλα, υποστήριξε πως ήταν θύμα συνεχούς βίας από τον Λίου κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.  Όπως είπε η Λιν ο φίλος της την χτύπησε όταν του ειπε πως έκαψε κατά λάθος το ψωμί που είχε στο φούρνο. Ο πατέρας της κοπέλας κατέθεσε μήνυση κατά του Λίου και την υπόθεση διερευνά η αστυνομία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:50