search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:38
MENU CLOSE

«Καμπάνες» από τη FIFA για στημένους αγώνες στην Ιταλία

08.03.2016 13:57
«Καμπάνες» από τη FIFA για στημένους αγώνες στην Ιταλία - Media
Η FIFA ανακοίνωσε ότι επέβαλε ποινές παγκόσμιας ισχύος σε διάφορους ιθύνοντες και παίκτες που σχετίζονται με στημένους αγώνες και παράνομους στοιχηματισμούς στην Ιταλία.

 

Οι συγκεκριμένες υποθέσεις είχαν τελεσιδικήσει από την Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την Ολυμπιακή Επιτροπή που είχαν αρχικά διατάξει ποινές ως και πέντε χρόνια σε εθνικό επίπεδο.

Η FIFA αναφέρει πως σε ορισμένες περιπτώσεις, ιθύνοντες του ποδοσφαίρου που κατείχαν οποιαδήποτε θέση στην Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τιμωρήθηκαν τελικά με δια βίου αποκλεισμό.

Από την πλευρά της η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έκανε γνωστά τα ονόματα των ιθυνόντων και των ποδοσφαιριστών που εμπλέκονται στα στημένα παιχνίδια, τα οποία παίχτηκαν το 2014 και το 2015, και τα οποία διερευνήθηκαν από ανακριτές στο Κατάντζαρο και την Κατάνια.

Τον περασμένο Ιούνιο, ο ιδιοκτήτης της Κατάνια, Αντονίνο Πουλβιρέντι είχε παραδεχτεί πως είχε στήσει πέντε αγώνες της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας, έναντι 500,000 ευρώ, προκειμένου να αποτρέψει τον υποβιβασμό της ομάδας στην τρίτη κατηγορία.

 

Πηγή: sdna.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15