search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:33
MENU CLOSE

Τα έβαλαν με τη μαμά του Λεονάρντο ντι Κάπριο γιατί είχε αξύριστες μασχάλες (Photos)

09.03.2016 15:20
Τα έβαλαν με τη μαμά του Λεονάρντο ντι Κάπριο γιατί είχε αξύριστες μασχάλες (Photos) - Media

Μια οικογενειακή φωτογραφία του Λεονάρντο ντι Κάπριο από την εποχή των 70s έχει προκαλέσει χαμό στα social media.  

 

Μια οικογενειακή φωτογραφία του Λεονάρντο ντι Κάπριο από την εποχή των 70s έχει προκαλέσει χαμό στα social media.  Η φωτογραφία τραβήχτηκε συγκεκριμένα το 1976 όταν ο σταρ ήταν μωράκι. Δημοσιεύτηκε την προηγούμενη βδομάδα και έχει ήδη 100.000 σχόλια.

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά το γεγονός ότι οι μασχάλες της μητέρας του, Ίρμελντιν Ίντερμπιρκεν, ήταν αξύριστες. Τις χαρακτήρισαν από «αηδιαστικές» έως «φρικτές». Άλλοι πάλι το θεώρησαν «φυσιολογικό» και «αποδεκτό για εκείνη την εποχή». Στη συνέχεια άνοιξε μεγάλη κουβέντα, που περιελάμβανε και προσωπικές οικογενειακές λεπτομέρειες.

Οι γονείς του Λεονάρντο ντι Κάπριο χώρισαν το 1974 όταν γεννήθηκε εξαιτίας οικονομικών διαφορών. Δεν ζούσαν σε καλή γειτονιά του Χόλιγουντ. Η περιοχή τους ήταν περιτριγυρισμένη από πορνεία και sex shop. Παρόλο που οι δύο γονείς δεν είχαν καλή σχέση μεταξύ τους, έμειναν για χάρη του παιδιού τους, σε απέναντι σπίτια, με κοινό κήπο. 

Η περίφημη οικογενειακή φωτογραφία που προκάλεσε το χαμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:29