search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:47
MENU CLOSE

Άμστερνταμ: Βρέθηκε κομμένο κεφάλι έξω από καφέ

09.03.2016 16:46
Άμστερνταμ: Βρέθηκε κομμένο κεφάλι έξω από καφέ - Media

 

Ένα μακάβριο εύρημα περίμενε αστυνομικούς στην Ολλανδία. Πρόκειται για ένα κομμένο κεφάλι, που βρέθηκε έξω από καφέ, κοντά στο διάσημο πάρκο του Άμστερνταμ, το Vondelpark. Η αστυνομία ερευνά αν πρόκειται για το κεφάλι ενός αποκεφαλισμένου σώματος που βρέθηκε σε καμένο αυτοκίνητο στα νοτιοανατολικά προάστια της πόλης. Το αυτοκίνητο φέρεται να είναι κλεμμένο, καθώς επίσης δεν είχε πινακίδες.

Το κεφάλι ήταν τοποθετημένο σε έναν μπλε κουβά στο πεζοδρόμιο και το πρόσωπο ήταν στραμμένο σαν να κοιτούσε μέσα από τα παράθυρα του καφέ. Η αποκεφαλισμένη σορός, από την άλλη, ταυτοποιήθηκε ως ο 23χρονος Nabil Amzieb, «γνωστός της αστυνομίας». Ο άνδρας φέρεται να ήταν μέλος της Μαροκινής μαφίας της πόλης, σύμφωνα με το τοπικά μέσα, τα οποία αναφέρουν την περιοχή που βρέθηκε το κεφάλι ως τόπο συνάντησης συμμοριών.

Η αστυνομία αναζητά αυτόπτες μάρτυρες των δύο περιστατικών, είτε ανθρώπους που γνώριζαν τον 23χρονο.

Πηγή: Independent

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:45