24/10/2020 22:57:23
1.5.2011

Η Αντιγόνη στο αεροδρόμιο!

Η Αντιγόνη στο αεροδρόμιο! - Media

Ναι, καλά διαβάσατε. Η Αντιγόνη του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαριά, θα παρουσιαστεί στο επίπεδο αναχωρήσεων/είσοδος 1 (χώρος ελεύθερης πρόσβασης για το κοινό) στις 3 Μαΐου στις 11.00. Γιατί; Διότι το Εθνικό Θέατρο συμμετέχει στο επετειακό πρόγραμμα για τα 10 χρόνια λειτουργίας του διεθνούς αερολιμένα. Την παράσταση θα παρακολουθήσουν, εκτός από τους ταξιδιώτες, οι μαθητές της Β’ Λυκείου Σπάτων, καλεσμένοι του αεροδρομίου.

Ηθοποιοί με τα απολύτως απαραίτητα σκηνικά μέσα και υλικά στη βαλίτσα τους θα φέρουν λίγη από τη μαγεία του θεάτρου σε χώρους  διαφορετικούς.

Η ίδια παράσταση έχει παιχτεί μέχρι στιγμής σε παραπάνω από 50 Λύκεια και την έχουν παρακολουθήσει 4.000 μαθητές, στο πλαίσιο της   πρωτοβουλίας «Το Εθνικό Θέατρο στην εκπαίδευση» Οι συντελεστές της παράστασης είναι όλοι εξαιρετικοί και κυρίως ο μεταφραστής Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Πλάτων Ανδριτσάκης που έγραψε τη μουσική.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.