search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:39
MENU CLOSE

«Ο Αλλάχ μας θέλει κοντά του, είμαι βομβιστής αυτοκτονίας»: «Κάφρος» οδηγός ταξί τρομοκρατεί επιβάτες (Video)

09.03.2016 17:15
Σάμος: Έγκυος με κορονοϊό μεταφέρεται μέσα σε κάψουλα (Photo) - Media

Πρόκειται για ένα είδος χιούμορ που μάλλον δεν εκτιμούν πολλοί. Στο Candid Camera της Σαουδικής Αραβίας όμως θεώρησαν ότι κάλλιστα μπορούν να αστειευτούν με τους… βομβιστές αυτοκτονίας!

Ένας άνδρας λοιπόν τριγυρνάει στους δρόμους προσποιούμενος τον ταξιτζή. Όταν ο ανυποψίαστος επιβάτης μπει στο όχημά του ξεκινά να αναπτύσσει ταχύτητα, ζητώντας του παράλληλα να φορέσει την… ζώνη αυτοκτονίας!

«Θα ανατινάξουμε ένα κτήριο. Η θέληση του Αλλάχ είναι να είσαι μαζί μου», λέει στο τρομοκρατημένο «θύμα», που προσπαθεί όπως-όπως να βγει από το ταξί.

Κάποιοι πάλι έδειξαν μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα.

Saudi Prankster Plays “Jihadi Cabbie” and Terrifies Passengers

When pranks go TOO FAR: Taxi passengers jump out of a moving car & BEG FOR THEIR LIVES,when Saudi prankster plays “Jihad Cabbie” and threatens to blow them up with a suicide beltCourtesy: Tube Up

Δημοσιεύτηκε από In the NOW στις Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

Οι φαρσέρ υποστηρίζουν ότι δημιούργησαν το βίντεο για να καταδικάσουν τις εξτρεμιστικές ιδέες, προβάλλοντας τον πόνο και την καταστροφή που επιφέρουν.

Το βίντεο αρχικά αναρτήθηκε στο Tube Up, το youtube της Σαουδικής Αραβίας, ωστόσο γρήγορα κατέβηκε.

Πολλοί Σαουδάραβες ζητούν να τιμωρηθούν οι παραγωγοί του βίντεο, κάτι που στη χώρα του Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ μπορεί να σημαίνει από φυλάκιση, μαστίγωμα μέχρι και εκτέλεση. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26