search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58
MENU CLOSE

Κούλογλου: Ούτε μια κριτική δεν μπορείς να κάνεις – Δεν είπα ότι θα πέσει η κυβέρνηση

10.03.2016 09:00
Κούλογλου: Ούτε μια κριτική δεν μπορείς να κάνεις - Δεν είπα ότι θα πέσει η κυβέρνηση - Media

Διαψεύδει με νέες του δηλώσεις ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, την άποψη που εξέφρασε χθες ότι θα πέσει η κυβέρνηση από «απειρία ή ανικανότητα».

 

Διαψεύδει με νέες του δηλώσεις ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, την άποψη που εξέφρασε χθες ότι θα πέσει η κυβέρνηση από «απειρία ή ανικανότητα».

«Το πρόβλημα σε αυτή την χώρα είναι ότι ούτε μια κριτική δεν μπορείς να κάνεις. Εγώ δεν είπα ότι θα πέσει η κυβέρνηση. Ήταν μια ομιλία μου όπου είπα ότι οι αριστερές κυβερνήσεις στην Λατινική Αμερική απέτυχαν γιατί είχαν καλές προθέσεις και παρ’ όλα αυτά δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν αποτελεσματικά τη δημόσια διοίκηση και την οικονομία», σχολίασε ο ευρωβουλευτής.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 με αφορμή τα όσα είπε σε χθεσινή του ομιλία με κεντρικό θέμα «H Αριστερά στην κυβέρνηση: ποιες προοπτικές για το 2016;» ανέφερε ότι «δεν αρκεί να τρέχει ο Τσίπρας από το ένα Συμβούλιο Κορυφής στο άλλο, αλλά πρέπει να υπάρχει και μια νοικοκυρεμένη διαχείριση της καθημερινότητας».

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι «δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνουμε μάγκες αυτούς που έφεραν την χώρα ως εδώ, την έριξαν στα βράχια και παριστάνουν τώρα τους επικριτές της κυβέρνησης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:56