search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:35
MENU CLOSE

Έρωτας από τη Ρωσία για την Λίντσεϊ Λόχαν

10.03.2016 09:02
Η Λίντσεϊ Λόχαν προκαλεί και πάλι: Η γυμνή φωτογραφία μπροστά στον καθρέφτη (Photo) - Media

Έναν νέο έρωτα φαίνεται ότι βρήκε η Λίντσεϊ Λόχαν, στο πρόσωπο ενός 22χρονου επιχειρηματία από τη Ρωσία.

Έναν νέο έρωτα φαίνεται ότι βρήκε η Λίντσεϊ Λόχαν, στο πρόσωπο ενός 22χρονου επιχειρηματία από τη Ρωσία.

Σύμφωνα με το E! News, η σχέση της 29χρονης ηθοποιού με τον 22χρονο Ιγκόρ Ταραμπασόφ, χρονολογείται περίπου εδώ και έξι μήνες.

Οι πρώτες φήμες για τον νέο έρωτα της Λίντσεϊ ξεκίνησαν όταν ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία από έναν άντρα που φαίνονταν από το πηγούνι και κάτω να φοράει κοστούμι με ανοιχτό σακάκι, δείχνοντας τους κοιλιακούς του. «Τον αγαπώ» έγραψε κάτω από την φωτογραφία του άγνωστου, μέχρι τότε άνδρα, η ηθοποιός.

Ο μεγιστάνας στο χώρο της πώλησης ακινήτων εμφανίστηκε στον λογαριασμό της Λόχαν δύο εβδομάδες νωρίτερα, σε μία φωτογραφία, με τον Ταραμπασόφ να γέρνει στον ώμο της.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να ζει και να εργάζεται στο Λονδίνο, όπου η ηθοποιός ζει διατηρώντας χαμηλό προφίλ, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μετά την δικαστική της επιτήρηση, που έληξε επίσημα τον Μάιο του 2015.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15