search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:25
MENU CLOSE

Μετά από την ανακοίνωση για το ντοπάρισμα η Σαράποβα πήγε για τένις στην παραλία (Photos)

10.03.2016 12:31
Η επόμενη ημέρα στην Καρδίτσα: Τρεις νεκροί, μία αγνοούμενη, λάσπες και καταστροφές (Photos) - Media Gallery 9
Μετά από την ανακοίνωση της δημοφιλούς τενίστριας Μαρία Σαράποβα πως βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία, πολλοί από τους χορηγούς της έσπευσαν να την εγκαταλείψουν

 

Μετά από την ανακοίνωση της δημοφιλούς τενίστριας Μαρία Σαράποβα πως βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία, πολλοί από τους χορηγούς της έσπευσαν να την εγκαταλείψουν, χάνοντας έτσι πολλά εκατομμύρια από διαφημιστικές που ακύρωσαν το συμβόλαιό της, όπως η Nike.

Αυτό φαίνεται πως δεν την έχει πτοήσει καθώς η 28χρονη τενίστρια εθεάθη σε παραλία του Λος Άντζελες να κάνει προπόνηση σε ιδιαίτερη καλή διάθεση ενώ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα μήνυμα που δείχνει ότι χάρη στη στήριξη από τους θαυμαστές της, δεν χάνει το κουράγιο της: 

«Ξύπνησα χθες το πρωί και το inbox μου ήταν γεμάτο αγάπη και συμπόνια.

Το πρώτο email που άνοιξα ήταν από τον καλύτερό μου φίλο, ξέρετε, εκείνο τον τύπο ανθρώπου που μπορεί να σε κάνει να χαμογελάσεις ή να σε συγκινήσει με μία λέξη και με τον οποίο μπορώ να περάσω όλο το απόγευμα στο τηλέφωνο, για να ακούσει πώς είμαι και πώς τα παώ. 

Γενικά, λατρεύω τα πρωινά. Νέα μέρα, νέα αρχή. Μπορώ να πω πως η σημερινή δεν είναι μια συνηθισμένη μέρα. Τίποτα άλλο δεν μου ήρθε στο μυαλό στις 6 το πρωί, από το ότι είμαι αποφασισμένη να ξαναπαίξω τένις και ελπίζω να έχω την ευκαιρία να το κάνω. Μακάρι να μην χρειαζόταν να το περάσω αυτό, αλλά το περνάω και θα το ξεπεράσω. 
Χρειαζόμουν να ιδρώσω και να κοπιάσω, όπως έκανα σε όλη μου τη ζωή, κι έτσι πήγα στο γυμναστήριο. Εκεί συνειδητοποίησα πως ένα σωρό αυτοκίνητα με φιμέ τζάμια να με ακολουθούν. Οι παλιοί, καλοί παπαράτσι επέστρεψαν στη δουλειά. 

Δεν ασχολήθηκα πολύ με το διαδίκτυο τελευταία, με εξαίρεση μία έρευνα που έκανα για μία αντίκα τραπεζάκι, αλλά οι φίλοι μου έφτιαξαν ένα υπέροχο κολάζ, με όλα τα υπέροχα μηνύματα και hashtags που φτιάξατε (?#?IStandWithMaria? και ?#?LetMariaPlay?). Πέρασα όλο το απόγευμα διαβάζοντάς τα δίπλα στον σκύλο μου, ο οποίος δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί αυτό είναι σημαντικότερο από την βόλτα που περίμενε. 

Αυτή την στιγμή είμαι πολύ περήφανη να σας αποκαλώ φαν μου. Μέσα σε λίγες ώες από την ανακοίνωσή μου, δείξατε τόση συμπαράσταση και αφοσίωση που θα μπορούσε να περιμένει μόνο κάποιος που βρίσκεται στην κορυφή. 

Να ξέρετε πως τα υπέροχα λόγια σας ζωγράφισαν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Θέλω να ξαναπαίξω τένις και ελπίζω να έχω την ευκαιρία να το κάνω. Τα μηνύματά σας μου έδωσαν πολύ κουράγιο. Και με αυτό το μήνυμα δεν θέλω τίποτα περισσότερο από το να σας πω ευχαριστώ. Ευχαριστώ πάρα πολύ. 

Mαρία Σαράποβα» 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21