10/12/2019 11:01:19

Υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΚΟ του Λεβέντη ο Διονύσης Μποτώνης

Υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΚΟ του Λεβέντη ο Διονύσης Μποτώνης - Media

 

Ο δημοσιογράφος Διονύσης Μποτώνης αναλαμβάνει το γραφείο Τύπου της Ενωσης Κεντρώων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννη Καλλιάνου, «ο Δημοσιογράφος Διονύσης Μποτώνης αναλαμβάνει υπεύθυνος του γραφείου τύπου της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Ένωσης Κεντρώων.

Ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Διονύσης Μποτώνης γεννήθηκε στην Ζάκυνθο τον Απρίλιο του 1962 και αποφοίτησε από το γυμνάσιο- Λύκειο Ζακύνθου το 1981. Στην συνέχεια και μετά την στρατιωτική του θητεία έμεινε στην Αθήνα όπου μαζί με την εργασία του στο Υπουργείο Τύπου σπούδασε δημοσιογραφία στο «Εργαστήρι Δημοσιογραφίας», στο ΙΕΚ Χαλανδρίου για δυο χρόνια παρακολούθησε μαθήματα δημοσιογραφίας και παράλληλα για ένα χρόνο στο Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης έλαβε την πρώτο πτυχίο επάρκειας στην γαλλική γλώσσα.

Το 1989 ξεκίνησε να δημοσιογραφεί στην ημερήσια εφημερίδα «Εξόρμηση» και λίγα χρόνια μετά στο ΚΑΝΆΛΙ 29, στην εφημερίδα ΛΟΓΟΣ και το 1996 εντάχθηκε στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού ΑΛΤΕΡ. Το 2002 και μέχρι εργάζεται στην δημόσια τηλεόραση και είναι παρών σε όλα τα μεγάλα πολιτικά γεγονότα αυτής της περιόδου. Στις εκλογές του Μαΐου του 2012 επέλεξε να πολιτευτεί με το ΠΑΣΟΚ στην μονοεδρική της Ζακύνθου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.