search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:09
MENU CLOSE

Η γελοιότητα δεν έχει όρια

29.04.2011 01:14
Η γελοιότητα δεν  έχει όρια - Media

Το ελληνικό πρωτάθλημα και οι παράγοντές του  συνεχίζουν να προσφέρουν άφθονο γέλιο  στους φιλάθλους (και μη) της χώρας.

Το ελληνικό πρωτάθλημα και οι παράγοντές του  συνεχίζουν να προσφέρουν άφθονο γέλιο  στους φιλάθλους (και μη) της χώρας.

Στο νέο επεισόδιο  στην κωμωδία που λέγεται Σούπερ Λίγκα, η πειθαρχική της επιτροπή αποφάσισε ότι η δίωξη σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη απορίπτεται ως απαράδεκτη. Άρα, τα όσα είπε και έκανε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της ντροπής, καλώς έγιναν. Και εις ανώτερα! Το ότι ο Β. Μαρινάκης είναι και πρόεδρος της λίγκας, μάλλον είνια τυχαίο γεγονός.

Όπως ήταν ήδη γνωστό, οι δικηγόροι του Ολυμπιακού ζήτησαν την απαλλαγή της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και του προέδρου της, καθώς θεωρούν πως σαν ομάδα έχουν ήδη τιμωρηθεί για τα ίδια γεγονότα και υπάρχει δεδικασμένο. Και από τη στιγμή που δεν μπορεί να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός δύο φορές για το ίδιο αδίκημα, δεν μπορεί παράλληλα να επιβληθεί ποινή και στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος να θυμίσουμε πως κατηγορούνταν για δυσφήμηση του αθλήματος με αφορμή τις δηλώσεις του, τις ενέργειες του και τη γενικότερη συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πριν από δυόμισι μήνες.

Η πειθαρχική επιτροπή έκανε δεκτό τον ισχυρισμό των Πειραιωτών και έκρινε ως απαράδεκτη την πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, παρά το γεγονός ότι οι παραβάσεις είναι διαφορετικές σε σχέση με αυτές για τις οποίες τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός με μία αγωνιστική. Έτσι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ως συνυπεύθυνη, κηρύσσονται ουσιαστικά αθώοι.

Αλλά τα ωραία  δεν σταμάτησαν εκεί. Η πειθαρχική επιτροπή της λίγκας “τιμώρησε” τον (εκπρόσωπό του συνεταιρισμού στην ΕΠΟ για να μην ξεχνιόμαστε) Αχιλλέα Μπέο με το “δυσβάσταχτο” πρόστιμο των 15.000 ευρώ για τις ύβρεις στον διαιτητή Κάκο στο ματς με τον Άρη (τώρα ξέρουμε και πόσο κοστολογείται το βρισίδι στους διαιτητές) και με… επίπληξη για τα καραγκιοζιλίκια που έκανε στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Μπράβο, και πάλι μπράβο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15