search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:09
MENU CLOSE

Πανικός στην ακρόαση της Eurodisney στην Αθήνα (Photos)

11.03.2016 08:46
Κορωνοϊός: Ανοίγει ξανά η Disneyland στη Σαγκάη - Media

Υπό πλήρη μυστικότητα και τη δικαιολογία της «προστασίας της μαγείας», έγινε η διαδικασία επιλογής των Ελλήνων που θα μεταμορφωθούν σε Μίκυ ή κάποιον άλλο παιδικό ήρωα για να εργαστούν στο πάρκο της Disneyland Paris.

Η τριμελής επιτροπή από τον «μαγικό» κόσμο της Disney, που βρέθηκε χθες στην Αθήνα για να επιλέξει τους συνολικά 45 νέους «Γκούφι» ή «Ντόναλντ» του παριζιάνικου πάρκου, βρέθηκε μπροστά σε τουλάχιστον 350 άνδρες και γυναίκες που συμμετείχαν στην οντισιόν. «Πάρτε μέρος σε μια μοναδική εμπειρία! Ψάχνουμε ενθουσιώδεις ανθρώπους με ενέργεια για να ενσαρκώσουν διάσημους χαρακτήρες» ήταν το κάλεσμα της Disneyland, εκπρόσωποι της οποίας έχουν ξαναβρεθεί στην Ελλάδα, αναζητώντας σερβιτόρους, μάγειρες, ρεσεψιονίστ και πωλητές για το υπ’ αριθμόν ένα τουριστικό αξιοθέατο της Γαλλίας.

Χθες, τα πρόσωπα των υποψήφιων ανιματέρ ήταν χαρούμενα αλλά και αγχωμένα, ενώ όλοι ήταν προβληματισμένοι, μια και η μόνη πληροφορία που είχαν για τη διαδικασία ήταν ο τόπος, η ώρα και το γεγονός ότι πρέπει να είναι ντυμένοι με άνετα ρούχα, ώστε να μπορούν να κινηθούν με βάση όσα τους ζητηθούν να κάνουν. Ακόμη κι αν πήγαιναν στα τυφλά, πάντως, οι συμμετοχές των υποψηφίων για μία θέση με τη μορφή των αγαπημένων ηρώων της Disney ξεπέρασαν κάθε προσδοκία!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μηνιαίος μισθός κυμαίνεται από 1.500 έως 1.700 ευρώ (μεικτά), δίχως να συμπεριλαμβάνονται το ενοίκιο κατοικίας και η διατροφή. Οι θέσεις αφορούσαν πλήρη απασχόληση από τα τέλη Μαρτίου αλλά και εποχική απασχόληση διάρκειας τεσσάρων μηνών, αρχής γενομένης από τον Μάιο. Για κάποιους από τους συμμετέχοντες, το καθαρό ποσό, με πρόχειρους υπολογισμούς, δεν ήταν ικανοποιητικό, γι’ αυτό και αποχώρησαν από την αρχή. Οι περισσότεροι, όμως, παρέμειναν,  ελπίζοντας να είναι οι «τυχεροί», ανάμεσα στους οποίους ήταν χορευτές, ηθοποιοί, αλλά και άνεργοι.

Με αγωνία περίμενε τη σειρά της η 46χρονη Καλλιόπη, καθηγήτρια ξένων γλωσσών. Η άριστη γνώση γαλλικών και αγγλικών θεώρησε ότι είναι ατού για τη δουλειά: «Ήρθα χωρίς να ξέρω καν τι ακριβώς ζητούν και, απ’ ό,τι κατάλαβα, πρέπει να είσαι σχεδόν επαγγελματίας του χώρου. Είμαι άνεργη όμως και θεώρησα ότι ίσως έχω μια ευκαιρία να αλλάξω τη ζωή μου» δήλωσε στην εφημερίδα Espresso.

Δίπλα της βρισκόταν η 19χρονη Αρμονία, η οποία έχει σπουδάσει χορό. Αγαπημένος της ήρωας είναι ο Πίτερ Παν, αν και δεν θα την πείραζε να της χαρίσουν τον ρόλο μιας… πριγκίπισσας: «Είμαι ενθουσιασμένη. Η εμπειρία να εργαστεί κάποιος σε ένα τέτοιο περιβάλλον είναι μοναδική και μπορεί να βοηθήσει στα επόμενα βήματά μου».

Χορεύτρια είναι και η 32χρονη Ιλεάνα, η οποία έδειχνε αποφασισμένη να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα: «Μου αρέσει η ιδέα του εξωτερικού. Εχω πολλά παραδείγματα τριγύρω μου ότι αποδεδειγμένα η προοπτική για εργασία έξω είναι πολύ καλύτερη από εδώ».

Πηγή:Espressonews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:09