search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:42
MENU CLOSE

Επιτέλους μια σταρ που αγαπάει τις ρυτίδες της (Photos)

11.03.2016 14:37
Επιτέλους μια σταρ που αγαπάει τις ρυτίδες της (Photos) - Media

Αυτό κι αν είναι έκπληξη. Μια σταρ του Χόλιγουντ να τολμά να βγάζει στη φόρα τις ρυτίδες της, κάτι που όπως ξέρουμε, η βιομηχανία του θεάματος δεν αγαπά καθόλου.

 

Αυτό κι αν είναι έκπληξη. Μια σταρ του Χόλιγουντ να τολμά να βγάζει στη φόρα τις ρυτίδες της, κάτι που όπως ξέρουμε, η βιομηχανία του θεάματος δεν αγαπά καθόλου.

Κι όμως, την Κάμερον Ντίαζ δεν την νοιάζει. Για αυτό και για το εξώφυλλο του βιβλίου της «The Longevity Book» επέλεξε μια φωτογραφία της όπου οι ρυτίδες της είναι σε πρώτο πλάνο. Και είναι πολύ όμορφη.

Αυτό άλλωστε, είναι και το θέμα του βιβλίου της. Η 43χρονη ηθοποιός έχει μελετήσει πώς αλλάζει το σώμα με τα χρόνια και θέλησε να μοιραστεί τις γνώσεις της. «Θέλω οι γυναίκες να καταλάβουν το προσωπικό τους ταξίδι και να είναι προετοιμασμένες για αυτό», είπε πρόσφατα σε συνέντευξη της.

Η διάσημη ηθοποιός προκάλεσε πανικό στα social media και τους 1.9 εκατομμύρια θαυμαστές της όταν πριν λίγες ημέρες ανέβασε μια φωτογραφία της χωρίς καθόλου make-up. 

Το εξώφυλλο του βιβλίου της Κάμερον Ντίαζ

Η φωτογραφία που αγαπήθηκε από τους φαν της 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:36