search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:01
MENU CLOSE

35χρονος με αναπηρικό αμαξίδιο… λήστεψε τράπεζα!

11.03.2016 14:49
Ασύλληπτη τραγωδία στη Μάνη: Έλουσε με βενζίνη και έκαψε τον πατριό του - Τον Σεπτέμβριο είχε βγει από το Δρομοκαίτειο  - Media
Ένας ανάπηρος Κροάτης λήστεψε μια τράπεζα στο κέντρο του Ζάγκρεμπ όπου μπήκε με το αναπηρικό αμαξίδιό του, με τη βοήθεια μάλιστα ανυποψίαστων περαστικών

 

Ένας ανάπηρος Κροάτης λήστεψε μια τράπεζα στο κέντρο του Ζάγκρεμπ όπου μπήκε με το αναπηρικό αμαξίδιό του, με τη βοήθεια μάλιστα ανυποψίαστων περαστικών που αγνοούσαν τις προθέσεις του, όπως αναφέρουν σήμερα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

«Κρατάω χειροβομβίδα!» φώναξε ο 35χρονος ληστής, σοκάροντας τους υπαλλήλους ενός υποκαταστήματος της αυστριακής τράπεζας Erste, γράφει η εφημερίδα Vecernji List.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο ίδιος είχε ευχαριστήσει τους περαστικούς που τον βοήθησαν να μπει στην τράπεζα και να κατευθυνθεί προς τα γκισέ.

Οι υπάλληλοι του έδωσαν 50.000 κούνα (περίπου 6.600 ευρώ) και τον είδαν να απομακρύνεται με την ησυχία του προς μια πιάτσα ταξί για να διαφύγει. Εκεί, ένας ταξιτζής τον βοήθησε με τη σειρά του να επιβιβαστεί στο όχημα και τοποθέτησε το αναπηρικό αμαξίδιό του στο πορτ-μπαγκάζ.

Ο ληστής ζήτησε από τον ταξιτζή να τον μεταφέρει στο Μπιέλοβαρ, περίπου 80 χιλιόμετρα ανατολικά του Ζάγκρεμπ. Εκεί όμως έληξε η τύχη του και η βοήθεια του κόσμου απέναντί του, αφού εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:00