search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:49
MENU CLOSE

Οι βασιλικοί γάμοι και η αλλεργία του Περισσού

29.04.2011 17:49
oldphotos130408901810.jpg

Σπυριά βγάλανε στον Περισσό με τους γάμους των μονάρχηδων και καλού κακού γράπωσαν από ένα σφυροδρέπανο, για κάθε ενδεχόμενο.Εννοείται ότι, η κάλυψη του βρετανικού πριγκιπογάμου από τα ελληνικά κανάλια, δεν έμεινε άνευ επίσημου σχολιασμού. Τουναντίον.

Σπυριά βγάλανε στον Περισσό με τους γάμους των μονάρχηδων και καλού κακού γράπωσαν από ένα σφυροδρέπανο, για κάθε ενδεχόμενο.Εννοείται ότι, η κάλυψη του βρετανικού πριγκιπογάμου από τα ελληνικά κανάλια, δεν έμεινε άνευ επίσημου σχολιασμού. Τουναντίον. Εκδόθηκε ανακοίνωση σε ύφος ιδιαζόντως γλαφυρό, γεμάτο ταξικό αποτροπιασμό: «Αηδία και αποστροφή προκαλεί η απίστευτη προβολή στην Ελλάδα, όπου οι λαϊκές οικογένειες δεινοπαθούν από την ανεργία και τη φτώχεια, του γάμου των απομειναριών του μεσαίωνα τον οποίο η ιστορικά ξεπερασμένη αστική τάξη της Βρετανίας και της Ευρώπης τιμά και επιδεικνύει προκλητικά. Αυτοί να χαίρονται τη σήψη τους, οι λαοί όμως έχουν χρέος να ξεμπερδεύουν μαζί τους». Θα πείτε, εδώ ο κόσμος ψήφισε Γιωργάκη επειδή ήτο κομψός, αθλητικός, και μιλούσε άπταιστα την αγγλικήν (ωσάν μητρική ένα πράγμα), το θέαμα του βρετανικού γάμου μας πείραξε; Από την άλλη, οι καιροί είναι πονηροί. Το ρολόι της ιστορίας γυρίζει πίσω ολοταχώς και ποιος ξέρει ως που θα φτάσει…

Μαρικάκι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:49