search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:08
MENU CLOSE

Αυτές είναι οι 5 πιο hot γυναίκες-χάκερ (Photos)

13.03.2016 14:30
Αυτές είναι οι 5 πιο hot γυναίκες-χάκερ (Photos) - Media

Αν νομίζετε ότι η τεχνική ικανότητα και το πονηρό μυαλό είναι κυρίως ανδρικό προνόμιο είναι καιρός να αναθεωρήσετε.

 

Αν νομίζετε ότι η τεχνική ικανότητα και το πονηρό μυαλό είναι κυρίως ανδρικό προνόμιο είναι καιρός να αναθεωρήσετε.

Οι γυναίκες-χάκερ είναι το ίδιο και περισσότερο επικίνδυνες από τους άντρες συναδέλφους τους. Όχι μόνο γιατί τα κατορθώματα τους είναι εξίσου σημαντικά με αυτά των αντρών, αλλά γιατί μπορούν και κρύβουν τις επικίνδυνες δυνατότητες τους πίσω από ένα όμορφο χαμόγελο και, ίσως, ένα εξίσου όμορφο σώμα. Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, οι γυναίκες-χάκερ δεν είναι σπάνιο να προσφέρουν τις γνώσεις τους για το κοινό καλό.

Όταν ο φίλος εικονιζόμενης Adeanna Cooke, πρώην μοντέλο του Playboy, σκέφτηκε να προβάλει φωτογραφίες της στην ιστοσελίδα του για να κερδίσει χρήματα, πήρε το μάθημά του. Οι φωτογραφίες ήταν προσωπικές στιγμές και με κακό φωτισμό. Αντί να βάλει τα κλάματα η Adeanna Cooke χάκαρε το website του φίλου της, ενώ στη συνέχεια με τις ικανότητες της βοήθησε και άλλε γυναίκες θύματα παρόμοιων καταστάσεων.

Η ρωσικής καταγωγής Anna Vasil’yevna Chapmanis συνελήφθη στη νέα Υόρκη με την κατηγορία της κατασκοπίας για λογαριασμό της ρωσικής κυβέρνησης. Η Anna Chapman κατηγορήθηκε ότι συμμετείχε στο κατασκοπικό πρόγραμμα Illegals Program. Αργότερα, η Anna Chapman ζήτησε ακόμη και από τον Εdward Snowden να την παντρευτεί.

Rutkowska έγινε γνωστή μετά από το συνέδριο Black Hat Briefings στο Las Vegas το 2006. Η Joanna Rutkowska επέδειξε μία τακτική επίθεσης στο Vista kernel και την τεχνική Blue Pill για τη μετατροπή ενός OS σε virtual machine. Έπειτα, η Joanna Rutkowska λανσάρισε τη δική της start up Invisible Things Lab στην Πολωνία.

Φοιτήτρια στο New York University, η Kristina Vladimirovna Svechinskaya είναι πασίγνωστη χάκερ. Έχει κατηγορηθεί για παραβίαση συστημάτων βρετανικών και αμερικανικών τραπεζών και για χρήση πλαστών διαβατηρίων. Υπολογίζεται ότι η Kristina Vladimirovna Svechinskaya με εννέα άλλους πήραν στην κατοχή τους 3 εκατομμύρια δολάρια.

Με τη φήμη μίας από τις πιο όμορφες χάκερ, η Ying Cracker διδάσκει τα βασικά του hacking. Επίσης, βοηθά άλλους να “σπάνε” προγράμματα – με το αζημίωτο βέβαια– εξού και το ψευδώνυμο “Cracker”.

Πηγή: gr.pcmag.com/

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:08