search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:29
MENU CLOSE

Αυτά τα …μήλα έπεσαν κάτω από τη μηλιά – Παιδιά με διάσημο επώνυμο

14.03.2016 11:46
Να γιατί η Βικτόρια Μπέκαμ δε χαμογελά ποτέ! Η φωτογραφία με τον γιο της και το τρολάρισμα του συζύγου της - Media

Το μήλο κάτω από τη μηλιά, λέει μία παροιμία και προφανώς αυτό ισχύει για τα παιδιά των διάσημων, καθώς πολλά από αυτά που ασχολούνται σήμερα με τον κόσμο του θεάματος έχουν, ήδη, διάσημο επώνυμο.

 

Το μήλο κάτω από τη μηλιά, λέει μία παροιμία και προφανώς αυτό ισχύει για τα παιδιά των διάσημων, καθώς πολλά από τα αυτάπου ασχολούνται σήμερα με τον κόσμο του θεάματος έχουν, ήδη, διάσημο επώνυμο.

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ, ο μεγάλος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια, ήταν το αγόρι που βρέθηκε μπροστά από τις κάμερες για την προώθηση του αρώματος Brit της Burberry. Έχει κάνει εξώφυλλο για το περιοδικό Man About Town, ενώ συμμετείχε ως μοντέλο για την εταιρεία ρούχων Reserved. Αλλά και ο μικρότερος αδελφός του, Ρόμεο, έχει συμμετάσχει σε διάφορες διαφημιστικές καμπάνιες της Burberry.

Η κόρη της Μαντόνα, Λούρδη, μάθαμε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, ότι θα είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος της Stella McCartney, Pop, όμως και η κόρη της Ναστάζια Κίνσκι και του Κουίνσι Τζόουνς, Κένια Κίνσκι – Τζόουνς είναι μέρος της «οικογένειας» McCartney από τότε που ήταν παιδί.

 Τη δική της καριέρα στο χώρο του θεάματος ακολουθεί και η Λίλι -Ρόουζ Ντεπ, κόρη της Βανέσα Παραντί και του Τζόνι Ντεπ. Η Λίλι – Ρόουζ θα φιλοξενηθεί στο εξώφυλλο του περιοδικού Love, στο τεύχος Απριλίου. Η καριέρα της ξεκίνησε το 2014 με την εμφάνιση στην ταινία «Tusk».

Η Γουίλοου Σμιθ, κόρη της Τζάντα Πίνκετ Σμιθ και του Γουίλ Σμιθ, είναι ήδη τραγουδίστρια, ηθοποιός και χορεύτρια, ενώ θα είναι και το νέο πρόσωπο της Chanel Beauty, αλλά και ο αδελφός της Τζέιντεν, ηθοποιός και ράπερ, θα συμμετάσχει στην ανοιξιάτικη κολεξιόν της Louis Vuitton.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:29