search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:23
MENU CLOSE

Ο τελικός της ζούγκλας

01.05.2011 08:00
Ο τελικός της ζούγκλας - Media

Όσο υπάρχει η ατιμωρησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα συνηθίσουμε να βλέπουμε εικόνες ντροπής σαν και αυτές που σημάδεψαν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Δεκάδες ανεγκέφαλοι οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλλαν όποτε ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και συγκρούονταν με τις δυνάμεις της αστυνομίας.

Όσο υπάρχει η ατιμωρησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα συνηθίσουμε να βλέπουμε εικόνες ντροπής σαν και αυτές που σημάδεψαν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Δεκάδες ανεγκέφαλοι οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλλαν όποτε ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και συγκρούονταν με τις δυνάμεις της αστυνομίας. Ειδικά μετά το τρίτο γκολ, ο περιβάλλον χώρος γέμισε με κάφρους που διέκοψαν το ματς πριν από την ώρα του και έπαιξαν ανελέητο ξύλο με τα ΜΑΤ. Οι ηλίθιοι δυσυτχώς είναι αήττητοι και το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο δέχτηκε άλλο ένα πλήγμα. Όσο η λίγκα και η ΕΠΟ είτε κλείνουν τα μάτια είτε επιβάλλουν ποινές της πλάκας, τα ίδια και χειρότερα θα γίνονται. Η ΑΕΚ πάει για ποινή 4 αγωνιστικών ως υπότροπη αλλά επειδή στην Ελλάδα ζούμε, ας κρατήσουμε μικρό καλάθι.

Αγωνιστικά, το τελικό 3-0 έδωσε στην ΑΕΚ το Κύπελλο αλλά το ποδόσφαιρο πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Ο Λυμπερόπουλος άνοιξε το σκορ στο 28′ απο καταφανή θέση οφσάϊντ, ο Μπαχά στο 78΄πέτυχε το 2-0 και το σκορ έκλεισε στο 85΄ο Καφές.

Όσο το κράτος, η ομοσπονδία και η λίγκα αρέσκονται να συντηρούν αυτή την κατάσταση, με τις εξέδρες να φιλοξενούν στην πλειοψηφία τους δίποδα ζώα που δεν έχουν καμία σχέση με το δημοφιλέστερο σπορ, θα έχουμε το ποδόσφαιρο που αξίζουμε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:21