search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:59
MENU CLOSE

Από ποδοσφαιριστής στην Premier League, τραγουδιστής στη… Eurovision! (Video)

16.03.2016 09:11
Από ποδοσφαιριστής στην Premier League, τραγουδιστής στη... Eurovision! (Video) - Media
Ο Νίκι Μπάιρν που θα εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στη Eurovision έχει στο background του συμμετοχή στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, την αγγλική Premier League!

 

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις παικτών που έχουν σταματήσει την μπάλα για να ακολουθήσουν μια διαφορετική καριέρα. Το να πας όμως από το ποδόσφαιρο στη μουσική και συγκεκριμένα από την Πρέμιερ Λιγκ στη Eurovision δεν είναι κάτι που το συναντάς συχνά. Γι’ αυτό και η περίπτωση του Νίκι Μπάιρν που θα εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision είναι αξιοσημείωτη!

Ο 37χρονος Ιρλανδός θα εκπροσωπήσει τη χώρα του στον διαγωνισμό με το τραγούδι “Sunlight”, έχοντας αποτελέσει μέλος του άκρως πετυχημένου ιρλανδέζικου γκρουπ “Westlife” που έχει φτάσει να πουλήσει 45 εκατομμύρια δίσκους! Η καριέρα του στη μουσική σκηνή της Ιρλανδίας έπιασε την κορυφή, αλλά το ίδιο δεν συνέβη και με την ποδοσφαιρική του καριέρα πριν από μία εικοσαετία.

Ναι, ο Μπάιρν ξεκίνησε ως τερματοφύλακας παίζοντας στη Λιντς στα μέσα της δεκαετίας του 90′ ενώ μάλιστα είχε συμπεριληφθεί και στην αποστολή των «Παγωνιών» σαν αναπληρωματικός γκολκίπερ σε ένα παιχνίδι εναντίον της Σαουθάμπτον για την Premier League!

Αυτό πάντως έμελλε να είναι το «ταβάνι» του στο ποδόσφαιρο, καθώς γρήγορα η πορεία του ήταν καθοδική, γυρίζοντας στην πατρίδα του αγωνιζόμενος με τη φανέλα των Σέλμπουρν και Κομπ Ράμπλερς πριν εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο.

Από εκεί και μετά τα βήματά του δηλωμένου οπαδού της Σέλτικ στη μουσική σκηνή της Ιρλανδίας ήταν ανοδικά. Μπορεί να μην κατάφερε ποτέ να γοητεύσει κάτω από τα δοκάρια, ωστόσο μάλλον το αντίθετο συμβαίνει στα charts! Η Eurovision πλέον τον περιμένει ώστε να γνωρίσει τη δόξα που δεν κατάφερε στον χώρο του ποδοσφαίρου…

 

Πηγή: sdna.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:59