search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:26
MENU CLOSE

Έσπασαν τα ρεκόρ τα περιστατικά μέθης ανηλίκων στο φετινό καρναβάλι της Πάτρας

16.03.2016 09:25
Έσπασαν τα ρεκόρ τα περιστατικά μέθης ανηλίκων στο φετινό καρναβάλι της Πάτρας - Media

Αλλεπάλληλα ήταν τα περιστατικά μέθης ανηλίκων για τα οποία κλήθηκε να επέμβει το ΕΚΑΒ, κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού της Πάτρας

 

Αλλεπάλληλα ήταν τα περιστατικά μέθης ανηλίκων για τα οποία κλήθηκε να επέμβει το ΕΚΑΒ, κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού της Πάτρας.

Όπως αναφέρει το patrastimes, περίπου 100 περιστατικά χρειάστηκε να διακομιστούν στα νοσοκομεία της πόλης λόγω μέθης, ενώ αριθμός αυτός είναι αρκετά αυξημένος από τον αντίστοιχο των προηγούμενων χρόνων.

Εντύπωση δε,  προκαλεί το γεγονός, ότι αρκετά από τα περιστατικά αφορούσαν 13χρονους και 14χρονους οι οποίοι μεταφέρθηκα σε άσχημη κατάσταση στα νοσοκομεία.

Το μέγεθος όμως της κατανάλωσης αλκοόλ κατά το Καρναβάλι μαρτυρούν και τα στοιχεία από τον Τομέα Καθαριότητας του Δήμου.

Παρά την καμπάνια την οποία είχε κάνει τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμος, για ένα Καρναβάλι χωρίς υπερκατανάλωση αλκοόλ, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο patrastimes.gr ο αντιπρόεδρος στον Τομέα Καθαριότητας, Βασίλης Παπανδριανός, φέτος μάζεψαν από τους δρόμους της Πάτρας τη μεγαλύτερη ποσοσότητα των τελευταίων ετών από σπασμένα και άδεια μπουκάλια αλκοόλ, κυρίως μαυροδάφνης.

Μάλιστα, βρέθηκε μεγάλος αριθμός μπουκαλιών από άγνωστης προέλευσης μαυροδάφνη, αμφιβόλου ποιότητας, η οποία πωλείτο από μικροπωλητές.

Μάλιστα, τα συνεργεία του Δήμου ενώ καθάριζαν τους δρόμους, βρήκαν έναν έφηβο μεθυσμένο και πεσμένο στο πεζοδρόμιο και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:24