search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:07
MENU CLOSE

Μεσσηνία: Τον πυροβόλησε γιατί… παραβίασε το STOP

16.03.2016 10:49
Έψαχναν κοσμήματα οι νεαροί που ξέθαψαν νεκρή στη Μεσσηνία - Συνελήφθη ο «εγκέφαλος» - Media
Επειδή παραβίασε το STOP και του βγήκε μπροστά στο δρόμο φέρεται να πυροβόλησε ο 67χρονος Νησιώτης τον 62χρονο από το Σπιτάλι, το μεσημέρι της Δευτέρας κοντά στην Τρίοδο.

 

Επειδή παραβίασε το STOP και του βγήκε μπροστά στο δρόμο φέρεται να πυροβόλησε ο 67χρονος Νησιώτης τον 62χρονο από το Σπιτάλι, το μεσημέρι της Δευτέρας κοντά στην Τρίοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης του πυροβολισμού το πήρε προσωπικά και από εκεί και μετά ακολουθούσε με το αυτοκίνητο τον άλλο οδηγό. Έτσι, στο πλάτωμα κοντά στο βενζινάδικο στη Μαυροματέικη Παναγίτσα, πάνω στην 7η επαρχιακή, οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων σταμάτησαν και έστησαν καβγά ανταλλάσσοντας βρισιές και απειλές.

Μάλιστα, ο Νησιώτης φέρεται να πήρε και ένα κλομπ που είχε στο αυτοκίνητο για να χτυπήσει τον άλλον από το Σπιτάλι, αλλά εκείνος του το άρπαξε. Αφού τα πράγματα είχαν αγριέψει μεταξύ τους, ένας άγνωστος σε αυτούς άνδρας, ο οποίος είχε παρακολουθήσει σχεδόν όλο τον καβγά, προσπάθησε να τους χωρίσει.

Τότε, ο δράστης βρήκε την ευκαιρία και έβγαλε ένα όπλο, με το οποίο πυροβόλησε δύο φορές τον άτυχο οδηγό. Η μία τον πήρε ξυστά στο μάγουλο και η άλλη στο πόδι. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου νοσηλεύεται χωρίς η ζωή του να διατρέχει κίνδυνο. Ο δράστης εξαφανίστηκε και καταζητείται, ενώ χθες το βράδυ έληγε το αυτόφωρο για τη σύλληψή του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

 

Πηγή: eleftheriaonline.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:07