search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:13
MENU CLOSE

Για επενδύσεις και μεταρρυθμίσεις συζήτησαν Σόιμπλε και Φέσσας στο Βερολίνο

16.03.2016 14:18
Για επενδύσεις και μεταρρυθμίσεις συζήτησαν Σόιμπλε και Φέσσας στο Βερολίνο - Media

Συνάντηση με το υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είχε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Θεόδωρος Φέσσας στο πλαίσιο συνταντήσεων εργασίας του Συνδέσμου στο Βερολίνο. 

 

Συνάντηση με το υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είχε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Θεόδωρος Φέσσας στο πλαίσιο συνταντήσεων εργασίας του Συνδέσμου στο Βερολίνο.

Κατά τη συνάντηση, σύμφωνα με το vima.gr ,συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές επιχειρήσεις, οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, ενώ τονίστηκε ότι η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, είναι άμεσα συνδεδεμένη με την προσέλκυση επενδύσεων και την υλοποίηση διαρθρωτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων.

Όπως έγινε γνωστό από τον Σύνδεσμο, η συνάντηση είχε προγραμματισθεί από καιρό και εντάσσεται σε σειρά επαφών που πραγματοποιεί ο ΣΕΒ με θεσμικούς παράγοντες ευρωπαϊκών χωρών και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με στόχο μεταξύ άλλων την προσέλκυση επενδύσεων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΕΒ, συναντήσεις εργασίας στο Βερολίνο είχαν τη Δευτέρα, (14/3/2016), ο Πρόεδρος και ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του ΣΕΒ, Θεόδωρος Φέσσας και Κωνσταντίνος Μπίτσιος αντίστοιχα, με τον Υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, καθώς και με Κυβερνητικούς αξιωματούχους της Καγκελαρίας και του Υπουργείου Οικονομίας της Γερμανίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΕΒ στις συναντήσεις:

• παρουσιάσθηκαν οι εκτιμήσεις των Ελληνικών επιχειρήσεων για τις προοπτικές της Ελληνικής οικονομίας, μόλις αποκατασταθεί το κλίμα σταθερότητας και εμπιστοσύνης,

• συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές επιχειρήσεις, και

• τονίσθηκε ότι η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την προσέλκυση επενδύσεων και την υλοποίηση διαρθρωτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων, για ένα πιο ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον στη χώρα μας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:12