search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:23
MENU CLOSE

Αλέξη, κοίτα μη χάσεις το… τρένο!

16.03.2016 16:58

Αντιπροχθές ήταν το τέμενος, προχθές οι δηλώσεις για το μεταναστευτικό, χθες το σύμφωνο συμβίωσης, σήμερα τα στρατιωτικά λύκεια!!

 

Αντιπροχθές ήταν το τέμενος, προχθές οι δηλώσεις για το μεταναστευτικό, χθες το σύμφωνο συμβίωσης, σήμερα τα στρατιωτικά λύκεια!!

Αν θέλει ο Τσίπρας να προχωρήσουν τα πράγματα, ας κάνει μια κουβέντα ξανά με τον Πάνο Καμένο, γιατί εκείνη την βραδιά των εκλογών  στην Κουμουνδούρου δεν υπήρχε χρόνος!

Αλλιώς, εδώ ταιριάζει ο στίχος του Σεφέρη: «Κύριε, όχι μ’ αυτούς. Ας γίνει αλλιώς το θέλημά Σου».

Έτσι τελείωνε το σημείωμα της στήλης στις 28 Δεκεμβρίου.

Σήμερα, σχεδόν τρεις μήνες μετά ξανά πρόβλημα με τον Πάνο Καμμένο. 

Αυτή τη φορά πολιτικός εκβιασμός να διώξει τον υπουργό  μεταναστευτικής πολιτικής κ. Μουζάλα, επειδή εκ παραδρομής ανέφερε τα Σκόπια, «Μακεδονία».

Παρότι ο υπουργός ζήτησε συγνώμη για το λάθος, ο Πάνος Καμένος επιμένει: ή εγώ, ή αυτός.

Ας αποφασίσει λοιπόν ο Τσίπρας για το αν θέλει να κρατήσει την πολιτική του ηγεμονία στον χώρο, ή αν την εκχωρεί τμηματικά στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μένει να αποδειχθεί σε λίγες μέρες.

Υ/Γ: Αυτά, για να τα βλέπουν οι φίλοι του pontiki.gr Γρηγόρης, Μάρκος, Σταύρος- ( και εκατοντάδες άλλοι!!) που γκρίνιαζαν γιατί δεν αλλάζω τόσο καιρό το άρθρο. Ήξερα, ότι θα δικαιωθώ!!!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:23