search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:17
MENU CLOSE

«Την επόμενη φορά θα σε βιάσω» – Τα σοκαριστικά μηνύματα των ναζιστών στις γυναίκες (Video)

16.03.2016 17:17
«Την επόμενη φορά θα σε βιάσω» - Τα σοκαριστικά μηνύματα των ναζιστών στις γυναίκες (Video) - Media

Η λέξη φεμινοναζιστής είναι μια λέξη που μπήκε πρόσφατα στο λεξιλόγιο κάποιων και όλα δείχνουν ότι θα μας απασχολήσει όλους στο μέλλον. 

 

Η λέξη φεμινοναζιστής είναι μια λέξη που μπήκε πρόσφατα στο λεξιλόγιο κάποιων και όλα δείχνουν ότι θα μας απασχολήσει όλους στο μέλλον.

Είναι μια σύνθετη λέξη από το «φέμινισμ» και το «ναζισμός» και σημαίνει αυτό που καταλαβαίνουν όλοι. Πρόκειται για άνδρες που απεχθάνονται και το δείχνουν με κάθε τρόπο, το πώς ντύνονται ή συμπεριφέρονται οι γυναίκες και με ναζιστικές μεθόδους, με μεθόδους που καταπατούν την ελευθερία της γυναίκας, επιχειρούν να τις αποθαρρύνουν.

Οι δράστες εμφανίζονται σε κάποιο σκοτεινό δρομάκι ή σε κάποια έρημη λεωφόρο που τυχαίνει να περνά μια γυναίκα και της ορμάνε. Της κατεβάζουν το εσώρουχο, το σκίζουν και στη συνέχεια την απειλούν πως «την επόμενη φορά θα την βιάσουν».

Συχνά τις αποκαλούν πόρνες, και τους λένε πως δεν αξίζει να μην τις βιάζουν. Μάλιστα όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Ανδρέα Νοέλ (θύμα και η ίδια, η επίθεση που υπέστη μάλιστα καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας) σε διάφορες περιοχές των ΗΠΑ, όπως το Νέο Μεξικό κάθε 45 δευτερόλεπτα μια γυναίκα υφίσταται τέτοιου είδους αισχρή επίθεση που στοχεύει στον εξευτελισμό και τον ψυχολογικό πρωτίστως βιασμό της.

Όταν η δημοσιογράφος αποκάλυψε την επίθεση που δέχτηκε, ο προσωπικός της λογαριασμός δέχτηκε τεράστια επίθεση από φεμινοναζιστές που σαν ανώνυμα τρολλ του διαδικτύου της έγραψαν ότι πιο αισχρό υπάρχει: «Ελπίζω την επόμενη φορά να σε βιάσουν σε χαντάκι», «Μόνο αυτό σου αξίζει πόρνη», «τα θες και εσύ γιαυτό τα δημοσιοποιείς»…

Η Ανδρέα δέχτηκε την επίθεση την ημέρα «ημέρα της Γυναίκας» καθώς περπατούσε στους δρόμους μιας ήσυχης γειτονιάς του Λος Άντζελες, στην Κοντέσα. Ένας άνδρας την πλησίασε από πίσω και της τράβηξε το εσώρουχο της κάτω από τη φούστα που φορούσε. Η αστυνομία εξετάζει το βίντεο προκειμένου να εντοπίσει τον δράστη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:16