search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:07
MENU CLOSE

Αυτό είναι το χειρότερο κινηματογραφικό ζευγάρι του Χόλιγουντ (Photos)

17.03.2016 11:32
Αυτό είναι το χειρότερο κινηματογραφικό ζευγάρι του Χόλιγουντ (Photos) - Media

Πριν από λίγο καιρό τα Χρυσά Βατόμουρα ανέδειξαν τον Τζέιμς Ντόρναν και την Ντακότα Τζόνσον ως το χειρότερο κινηματογραφικό ζευγάρι του Χόλιγουντ.

 

Πριν από λίγο καιρό τα Χρυσά Βατόμουρα ανέδειξαν τον Τζέιμς Ντόρναν και την Ντακότα Τζόνσον ως το χειρότερο κινηματογραφικό ζευγάρι του Χόλιγουντ λόγω έλλειψης χημείας μεταξύ τους. Και η ταινία βέβαια, δεν στερήθηκε ….κολακευτικών σχολίων. Οι «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» έχουν συγκεντρώσει ουκ ολίγες αρνητικές και δηκτικές κριτικές.

Πριν λίγες ημέρες στα γυρίσματα του νέου σίκουελ οι παπαράτσι τους έπιασαν να ανταλλάσσουν ένα φιλί, που περισσότερο έμοιαζε αδερφικό, παρά ερωτικό.

Αν μιλάμε πάντως, για χημεία πρωταγωνιστών, ας θυμηθούμε την Κιμ Μπάσιντζερ (που παίζει στο νέο σίκουελ) και τον Μίκι Ρουρκ στις «9 ½ εβδομάδες»…

Στα γυρίσματα του νέου σίκουελ

Κιμ Μπάσιντζερ και Μίκι Ρουρκ, υπήρξαν ο …ορισμός της χημείας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:06