search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:01
MENU CLOSE

Ποιανού ηγέτη της ΕΣΣΔ, είναι εγγονή η κοπέλα της φωτογραφίας; (Photos)

17.03.2016 16:31
Ποιανού ηγέτη της ΕΣΣΔ, είναι εγγονή η κοπέλα της φωτογραφίας; (Photos)  - Media

Εάν ζούσε σήμερα και την έβλεπε με αυτή την αντισυμβατική εμφάνιση, είναι πολύ πιθανόν να την είχε στείλει σε «διακοπές» στο αρχιπέλαγος των Γκούλαγκ. Το όνομα του Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι.

 

 

Εάν ζούσε σήμερα και την έβλεπε με αυτή την αντισυμβατική εμφάνιση, είναι πολύ πιθανόν να την είχε στείλει σε «διακοπές» στο αρχιπέλαγος των Γκούλαγκ.

Το όνομα του; Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι.

Το όνομα του και μόνο, έκανε τη Ναζιστική Γερμανία να τρέμει. Μετέπειτα έκανε την Αμερική να φοβάται.

Το όνομα του όμως έκανε και πολλούς από τον λαό της πάλαι ποτέ κραταιάς υπερδύναμης ΕΣΣΔ, να μιλά ψιθυριστά…

Όταν το Στάλινγκραντ ζούσε την πολιορκία του και οι Σοβιετικοί με λύσσα και πείσμα έδιναν την φονικότερη μάχη του Β παγκοσμίου πολέμου, οι Γερμανοί συνέλαβαν τον γιο του. Του πρότειναν λοιπόν μια ανταλλαγή. Να του δώσουν πίσω τον γιο του και εκείνος να απελευθερώσει κάποιους γερμανούς ανώτατους αξιωματικούς.

 Ο Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι, ή Στάλιν, αρνήθηκε. Ο γιος του έχασε το μυαλό του και αυτοκτόνησε πέφτοντας στα ηλεκτροφόρα σύρματα του στρατοπέδου συγκέντρωσης των κρατουμένων πολέμου.

Ο Στάλιν είχε και μια κόρη τη Σβετλάνα Αλιλούγιεβα, η οποία το 1967 αυτομόλησε στις ΗΠΑ και ξεκίνησε εκεί μια νέα ζωή. Η Σβετλάνα ερωτεύτηκε έναν Αμερικάνο αρχιτέκτονα και γέννησε μια κόρη την Όλγα, η οποία σήμερα είναι 44 ετών. Η εγγονή του Στάλιν λοιπόν, η γεννημένη και μεγαλωμένη στις ΗΠΑ, με την νοοτροπία που έχει κάποιος που μεγαλώνει στις ΗΠΑ, η Κρις Έβανς, ή αλλιώς Όλγα, ζει μια αντισυμβατική ζωή στο Πόρτλαντ.

Είναι γεμάτη τατουάζ. Βάφει τα μαλλιά της κάθε εβδομάδα σε διαφορετικό χρώμα. Το κούρεμα της άλλοτε είναι ασύμμετρο, και άλλοτε ανδρικό κοντό και παραπέμπει σε κούρεμα της δεκαετίας του ’80. Φοράει γυαλιά, έχει πίερσινγκ σε όποιο σημείο του σώματος μπορεί κάποιος να φανταστεί, φοράει αρβύλες με σκισμένα καλσόν και σορτς, ενώ συχνά πυκνά πηγαίνει στην εξοχή μαζί με φίλες της.

Λατρεύει τη μητέρα της και έχει τατουάζ στο δεξί της χέρι που γράφει «το κορίτσι της μαμάς», ενώ όταν η συζήτηση έρχεται στον παππού της, προτιμάει να μην μιλά επειδή όπως λέει η ίδια δεν τον γνώρισε ποτέ.

«Λένε ότι ο παππούς μου είναι υπεύθυνος για τον θάνατο εκατομμυρίων Σοβιετικών. Δεν ξέρω εάν ισχύει κάτι τέτοιο. Εάν ισχύει πάντως είναι κάτι που δεν θα μπορούσα να του συγχωρέσω ποτέ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:01