search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:10
MENU CLOSE

Το απίστευτο «ατύχημα» της πληθωρικής παρουσιάστριας που έκανε ρεκόρ τηλεθέασης (Video)

17.03.2016 17:31
Το απίστευτο «ατύχημα» της πληθωρικής παρουσιάστριας που έκανε ρεκόρ τηλεθέασης (Video) - Media

Τα κορίτσια του καιρού, συνήθως είναι πανέμορφες κοπέλες που οι τηλεοπτικοί σταθμοί επιλέγουν να παρουσιάζουν τις μετεωρολογικές προβλέψεις. Συμβαίνουν όμως και ατυχήματα.

 

Τα κορίτσια του καιρού, συνήθως είναι πανέμορφες κοπέλες που οι τηλεοπτικοί σταθμοί επιλέγουν να παρουσιάζουν τις μετεωρολογικές προβλέψεις. Συμβαίνουν όμως και ατυχήματα.

Η Ροξάνα Βανκέα λέει τον καιρό στην Ρουμανική τηλεόραση. Η Ροξάνα είναι μια πανέμορφη γυναίκα που δεν περνάει απαρατήρητη. Έχει μακριά καστανόξανθα μαλλιά, έχει όμορφο πρόσωπο μα πάνω από όλα, έχει καμπύλες στα σωστά σημεία που κάνουν τον ανδρικό πληθυσμό να «καίγεται» ακόμη και όταν η πρόβλεψη του καιρού μιλάει για κρύο και χιόνια.

Κάποια στιγμή αποφάσισε να κάνει το δελτίο λίγο περισσότερο ενδιαφέρον και πήρε την κατάσταση στα χέρια της. Άρχισε λοιπόν καθώς έλεγε που θα κάνει ζέστη και που θα βρέξει, που θα χιονίσει και που θα έχει σύννεφα, να δείξει τον… ενθουσιασμό της και άρχισε να χοροπηδάει.

Το πληθωρικό της στήθος ακολουθούσε το ρυθμό του κορμιού της, αλλά η μπλούζα με το ανοιχτό μπούστο, διαφώνησε. Ακολούθησε ένα «ατύχημα» που έβαλε κόκκινο στα μηχανάκια της τηλεθέασης. Το στήθος της Ροξάνα, βγήκε σχεδόν έξω από την μπλούζα. Η ίδια παρέμεινε ατάραχη, συνέχισε να λέει τον καιρό και την ίδια στιγμή με τα χέρια της έφτιαχνε τη μπλούζα της.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:09