search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:40
MENU CLOSE

Απίστευτη επίθεση της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης κατά των Βρετανών – «Αλογομούρα γριά» η βασίλισσα Ελισάβετ (Video)

18.03.2016 08:11
Εμβολιάστηκαν Ελισάβετ και Φίλιππος - Media

Σφοδρή επίθεση στους Βρετανούς υπέρμαχους του Brexit εξαπέλυσε Γερμανός παρουσιαστής κωμικής εκπομπής της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης, διακωμωδώντας την «ειδική μεταχείριση» που ζητά η Βρετανία για να παραμείνει στην ΕΕ.  

Ο Γερμανός κωμικός λέει μεταξύ άλλων ότι το Brexit ακούγεται σαν όνομα γατοτροφής από τα Lidl, ενώ χαρακτηρίζει τη βασίλισσα Ελισάβετ «αρχαία γιαγιά της δυναστείας των αλογομούρηδων».

Η συγκεκριμένη εκπομπή έχει εξαπολύσει και άλλες φορές σφοδρή επίθεση κατά των Βρετανών, στηλιτεύοντας την στάση τους να ζητούν ολοένα και περισσότερα προνόμια εντός της Ένωσης.

Μάλιστα, σε σατιρικό βιντεάκι, εμφάνιζε τον χαρακτήρα του «άπληστου Βρετανού» να παίζει επιτραπέζιο παιχνίδι που του επιτρέπει κάθε φορά να κερδίζει. «Οι άλλοι ηλίθιοι πληρώνουν κι εσύ είσαι ο μόνος που κερδίζεις», σχολίαζε με καυστική διάθεση ο εκφωνητής του βίντεο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:40