search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:23
MENU CLOSE

Ερντογάν: Η ελευθερία και η δημοκρατία δεν έχουν καμία αξία για την Τουρκία

18.03.2016 09:42
Ερντογάν: Η ελευθερία και η δημοκρατία δεν έχουν καμία αξία για την Τουρκία - Media

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα ότι η Ευρώπη πρέπει να κοιτάζει τις δικές της επιδόσεις στο μεταναστευτικό ζήτημα πριν να λέει στην Τουρκία τι να κάνει με τους πρόσφυγες.

 

O πρόεδρος της Τουρκίας δήλωσε πως η δημοκρατία και η ελευθερία δεν έχουν πλέον καμία ισχύ στην  Τουρκία, μετά την απόφαση του να διώκονται οι δημοσιογράφοι και οι δικηγόροι ως τρομοκράτες.

Συγκεκριμένα είπε, απαντώντας στην κριτική που ασκείται στην Τουρκία για τη θέση της δημοκρατίας και της ελευθερίας πως “αυτές οι λέξεις δεν έχουν πλέον καμία αξία για εμάς”.

Στη συνέχεια, ο  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι η Ευρώπη πρέπει να κοιτάζει τις δικές της επιδόσεις στο μεταναστευτικό ζήτημα πριν να λέει στην Τουρκία τι να κάνει με τους πρόσφυγες, και τόνισε ότι η χώρα του θα ακούει την κριτική από την Ευρώπη όσον αφορά τα δικαιώματα όταν αυτή είναι σωστή, διαφορετικά θα κάνει αυτό που κρίνει απαραίτητο.

Σε ομιλία του που μεταδόθηκε ζωντανά από την τηλεόραση, ο ισλαμοσυντηρητικός πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι η Ευρώπη “χορεύει σε ναρκοπέδιο” υποστηρίζοντας άμεσα ή έμμεσα “τρομοκρατικές” οργανώσεις στην Τουρκία που έχουν ενωθεί εναντίον του κράτους. Χαρακτήρισε επίσης “ανέντιμη και ανειλικρινή” τη στάση της Ευρώπης έναντι των τρομοκρατικών οργανώσεων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:22