search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:11
MENU CLOSE

Το ντέρμπι της Premier League Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκλειστικά & ζωντανά στον ΟΤΕ ΤV

18.03.2016 13:46
Το ντέρμπι της Premier League Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκλειστικά & ζωντανά στον ΟΤΕ ΤV - Media
To ντέρμπι του Μάντσεστερ βρίσκεται στο επίκεντρο της 31ης αγωνιστικής στην Premier League και οι συνδρομητές του ΟΤΕ ΤV θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν από το “Όλντ Τράφορντ” τη μεγάλη μάχη Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

To ντέρμπι του Μάντσεστερ βρίσκεται στο επίκεντρο της 31ης αγωνιστικής στην Premier League και οι συνδρομητές του ΟΤΕ ΤV θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν από το “Όλντ Τράφορντ” τη μεγάλη μάχη Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια ποδοσφαίρου που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο στην Ευρώπη και θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια ΟΤΕ SPORT, ενώ στο μπάσκετ το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους αγώνες Dallas Mavericks-Portland Trail Blazers και Milwaukee Bucks-Utah Jazz στο ΝΒΑ και Ολυμπιακός-Κηφισιά για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Στα κινηματογραφικά, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πρεμιέρες του ΟΤΕ CINEMA 1HD, όπως το βασισμένο στο ομώνυμο bestseller της Ε.Λ. Τζέιμς Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι με τους Τζέιμι Ντόρναν και Ντακότα Τζόνσον, ενώ στο ΟΤΕ CINEMA 2 ξεχωρίζει η συνέχεια του αφιερώματος στις ταινίες τρόμου με το εξαιρετικό Babadook: Οι σελίδες του τρόμου και το Η Κάθαρση: Αναρχία.

 

Αθλητικά

Καθ’ οδόν για την τελική ευθεία των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα προσφέρουν αυτή την εβδομάδα τα κανάλια ΟΤΕ SPORT.

Στην Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τo Σάββατο 19/3 (18.00, OTE SPORT 1HD) την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους “πολίτες” να βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από τους “κόκκινους διαβόλους”. Ενδεχόμενη νέα απώλεια της Γιουνάιτεντ θα την απομακρύνει περισσότερο από την πρώτη τετράδα της κατάταξης- και την πρόκριση στο ερχόμενο UEFA Champions League.

 

Μετά τη νίκη επί της Νιουκάστλ (1-0), η Λέστερ θέλει να συνεχίσει την πορεία της προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου στο “Σέλχαρστ Παρκ”, εναντίον της Κρίσταλ Πάλας (Σάββατο 19/3, 17.00, ΟΤΕ SPORT 1HD). Η άμεση διώκτρια των “Αλεπούδων”, Τότεναμ, αναμένεται να έχει εύκολο έργο εναντίον της Μπόρνμουθ (Κυριακή 20/3, 18.00 ΟΤΕ SPORT 7HD). Οι φιλοξενούμενοι έχουν διασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία.

Στην Ιταλία, η Νάπολι πλησίασε στους 3 βαθμούς την πρωτοπόρο Γιουβέντους (67 βαθμοί), που στην 30η αγωνιστική της Serie A θα είναι φιλοξενούμενη στην πόλη της, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Τορίνο (Κυριακή 20/3, 16.00, OTE SPORT 4HD). Την ίδια ημέρα, η Νάπολι θα υποδεχθεί τη Τζένοα (20/3, 19.00, OTE SPORT 8HD) με στόχο να μείνει στο κατόπι της “βέκια σινιόρα”.

Μια ημέρα νωρίτερα, το Σάββατο 19/3, στις 21.45 η τρίτη Ρόμα (με 59 βαθμούς) θα υποδεχθεί στο “Ολίμπικο” τη Μίλαν και οι συνδρομητές του OTE TV θα μπορούν να παρακολουθήσουν στο OTE SPORT 1HD την προσπάθεια των Ρωμαίων να πετύχουν την 9η συνεχόμενη νίκη τους και να διατηρηθούν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και τη συνάντηση της Μίλαν με την Λάτσιο, ματς που θα διεξαχθεί την Κυριακή 20/3, στις 21.45 (ΟΤΕ SPORT 1HD).

Στο μπάσκετ, το παιχνίδι Dallas Mavericks-Portland Trail Blazers (Κυριακή 20/3, 22.00, OTE SPORT 4HD) και αυτό της παρέας του, εξαιρετικού φέτος, Γιάννη Αντετοκούνμπο,  Milwaukee Bucks με τους Utah Jazz (21/03, 01.00, OTE SPORT 4HD) είναι αυτά που ξεχωρίζουν. Στην Ελλάδα, η ομάδα μπάσκετ των καναλιών ΟΤΕ SPORT έχει ετοιμάσει και ξεχωριστά θέματα για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ, που θα προβληθούν πριν τη μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός-Κηφισιά (Δευτέρα 21/3, 18.00, OTE SPORT 4HD), για την 23η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η επικαιρότητα περιλαμβάνει και τένις, με το πρώτο τουρνουά της χρονιάς, το ATP 1000 Masters Indian Wells, να φτάνει στο τέλος της διαδρομής. Το Σάββατο 19/3, στις 20.00 θα προβληθεί ο πρώτος ημιτελικός (ΟΤΕ SPORT 6HD), στις 22.00 ο δεύτερος (OTE SPORT 6HD) και την Κυριακή 20/3 (22.00, OTE SPORT 6HD) θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε σε ποια χέρια θα καταλήξει το τρόπαιο.

 

Ταινίες και σειρές

Πρεμιέρα σε α’ προβολή κάνει την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 23.00, στο Sunday Blockbuster στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, η πολυσυζητημένη ταινία Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι με τον Τζέιμι Ντόρναν στον ρόλο του δισεκατομμυριούχου Κρίστιαν Γκρέι και την Ντακότα Τζόνσον σε εκείνον της φοιτήτριας Αναστάζια Στιλ. Στο ίδιο κανάλι, την ίδια μέρα στις 21.00, θα προβληθεί επίσης το σκοτεινό Νυχτερινός Ανταποκριτής με έναν εξαιρετικό Τζέικ Τζίλενχαλ που ήταν υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα για την συγκεκριμένη ταινία.

Στο ΟΤΕ CINEMA 2, το Σάββατο 19 Μαρτίου, θα προβληθούν δύο θρυλικές ταινίες του Τζον Τραβόλτα back2back, το Grease όπου συμπρωταγωνιστεί η Ολίβια Νιούτον-Τζον στις 20.00 και το Πυρετός το Σαββατόβραδο στις 22.00, που χάρισε στον Τζον Τραβόλτα την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ. Αναδρομή στο παρελθόν με το classic ρομαντικό θρίλερ παραγωγής 1955 του Άλφρεντ Χίτσκοκ και υποψήφιο για 3 Όσκαρ Το Κυνήγι του Κλέφτη, με τους Κάρι Γκραντ και Γκρέις Κέλι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν οι συνδρομητές την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 22.00.

Το αφιέρωμα του ΟΤΕ CINEMA 2 στις ταινίες τρόμου συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα, με δύο θρίλερ back2back την Τρίτη 22 Μαρτίου στις 22.00 & τις 23.40: Babadook: Οι σελίδες του τρόμου σκηνοθεσίας Τζένιφερ Κεντ, με την Έσι Ντέιβις και Η Κάθαρση: Αναρχία (The Purge: Anarchy).

Την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 13.55 κάνει πρεμιέρα στο FOX Life η νέα σειρά της Nigella Lawson Simply Nigella που παρουσιάζει στους τηλεθεατές μια νέα απλή προσέγγιση στη μαγειρική και το φαγητό καθώς και συμβουλές, για μια πιο εύκολη ζωή μέσα και έξω από την κουζίνα.

 

Ντοκιμαντέρ

Εξαιρετική και η νέα σειρά ντοκιμαντέρ Wild24 που θα προβάλλεται από τις 21 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα στις 19.00 στο Nat Geo Wild HD και θα μας ταξιδεύει σε διαφορετικά μέρη σε όλο τον κόσμο από τις σαβάνες της Αφρικής ως την παγωμένη ακτή της Ανταρκτικής αποκαλύπτοντας τις συμπεριφορές των ζώων, ενώ την Τρίτη 23 Μαρτίου από τις  07.25 στο Discovery Science HD με το αφιέρωμα World Meteorological Day εξερευνούμε και ανακαλύπτουμε τη γοητεία και τα μυστικά των ιδιαίτερων καιρικών φαινομένων.  

 

Παιδικά

Από την Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 15.05, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να παρακολουθούν στο DXD τη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων Guardians of the Galaxy (Οι φύλακες του Γαλαξία) με τις περιπέτειες μιας ομάδας ατρόμητων πολεμιστών του διαστήματος να αναζητούν ένα πανίσχυρο όπλο για να προστατέψουν το σύμπαν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:10