search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:22
MENU CLOSE

Απίθανη προσφορά της WIND με αφορμή τoν Ημιμαραθώνιο της Αθήνας!

18.03.2016 15:52
Απίθανη προσφορά της WIND με αφορμή τoν Ημιμαραθώνιο της Αθήνας! - Media
Αποκλειστική προσφορά για το μοναδικό Samsung Galaxy Core Prime

 

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας έφτασε και η WIND για μια ακόμα χρονιά  μεγάλος χορηγός του αγώνα αλλά και ονομαστικός χορηγός του αγώνα δρόμου 3χλμ, εξασφάλισε μια μοναδική προσφορά για όλα τα καταστήματα της στην Αθήνα.

Μέχρι τις 26 Μαρτίου, αποκλειστικά στα καταστήματα WIND της πόλης, οι δρομείς, αλλά και γενικά οι φίλοι της διοργάνωσης, μπορούν να αποκτήσουν το Samsung Galaxy Core Prime στην εξαιρετική τιμή των 119€ χωρίς καμία δέσμευση συμβολαίου.

Το 4G Samsung Galaxy Core Prime διαθέτει 4πύρηνο επεξεργαστή 1,2GHz QC, Οθόνη TFT 4.5’’ και Κάμερα 5 Mpixels για να μπορούν οι χρήστες να καταγράψουν κάθε στιγμή του αγώνα.

 

Επισκεφθείτε τα καταστήματα WIND και ενημερωθείτε από τις εξειδικευμένες ομάδες για όλες τις προσφορές που ισχύουν! Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 στο κέντρο της πόλης. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε το  www.athinahalfmarathon.gr .

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:13