search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:54
MENU CLOSE

Γείτονες έσωσαν αγοράκι 2 ετών που σφήνωσε σε πλυντήριο ρούχων (Video)

18.03.2016 16:18
Γείτονες έσωσαν αγοράκι 2 ετών που σφήνωσε σε πλυντήριο ρούχων (Video) - Media

Ένα αγοράκι, 2 ετών, σφήνωσε σε πλυντήριο ρούχων στο σπίτι του και οι γείτονες έσπευσαν να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό του, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε το πρακτορείο ειδήσεων Asian News International (ANI).

 

Ένα αγοράκι, 2 ετών, σφήνωσε σε πλυντήριο ρούχων στο σπίτι του στην Γκουλμπάργκα της Ινδίας και οι γείτονες έσπευσαν να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό του, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε το πρακτορείο ειδήσεων Asian News International (ANI).

Το αγοράκι επιχείρησε να σκαρφαλώσει στο πλυντήριο, αλλά έπεσε μέσα στον κάδο του. Η μητέρα του άκουσε τις φωνές από το δίπλα δωμάτιο και προσπάθησε να το τραβήξει έξω, δίχως να τα καταφέρει. Ύστερα, ζήτησε τη βοήθεια των γειτόνων κι εκείνοι πριόνισαν την ηλεκτρική συσκευή για να απελευθερώσουν το μικρό αγόρι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:54