search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 10:27
MENU CLOSE

Εύη Δρούτσα: Πέρυσι έψαχνα 5 ευρώ για να ζήσω (Video)

19.03.2016 12:20
Εύη Δρούτσα: Πέρυσι έψαχνα 5 ευρώ για να ζήσω (Video) - Media

Η Εύη Δρούτσα προκαλεί αίσθηση με τα όσα εξομολογείται. «Πήγα στο σπίτι του Πασχάλη Τερζή, Χριστούγεννα, και μου είχε έναν φάκελο λεφτά»!
 
 

Η Εύη Δρούτσα προκαλεί αίσθηση με τα όσα εξομολογείται στο μικρόφωνο της εκπομπής “Στα καλά καθούμενα”. Η γνωστή στιχουργός μιλάει για τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

«Δεν ήρθε κανείς όταν είχα ανάγκη να μου δώσει χρήματα. Ένας καλλιτέχνης μόνο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “έλα σε θέλω”. Πήγα στο σπίτι του Χριστούγεννα και μου είχε έναν φάκελο λεφτά. Ο Πασχάλης Τερζής. Δεν έβγαλα χρήματα καθόλου. Ήμουν πολύ σπάταλη.¨Εχω αντιμετωπίσει τεράστια οικονομική δυσκολία. Έψαχνα πέρυσι το καλοκαίρι 5 ευρώ για να ζήσω. Ήθελα 5 ευρώ για να ζήσω. Και έκανα και τη βλακεία και δεν το είπα στις φίλες μου», λέει η Εύη Δρούτσα.

 

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53