16/10/2019 19:39:27

Μ. Σολωμού: Δεν ήξερα ότι εγώ και ο Μουζουράκης παίρνουμε ναρκωτικά

Μ. Σολωμού: Δεν ήξερα ότι εγώ και ο Μουζουράκης παίρνουμε ναρκωτικά  - Media

 

Ξεσπά η Μαρία Σολωμού για τις φήμες ότι παίρνει ναρκωτικά μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη! 

Μιλώντας στην εφημερίδα Reallife, η Μαρία Σολωμού δηλώνει πως έχει ακούσει τις συγκεκριμένες και άλλα εξίσου άσχημα πράγματα και ξεκαθαρίζει:

«Αλήθεια λες; Δεν το ήξερα ότι παίρνουμε ναρκωτικά! Παναγία μου! Και να σκεφτείς ότι έχω κόψει το τσιγάρο, ότι δεν πίνω πια αλκοόλ από τότε που γέννησα. Ούτε πίνω, ούτε καπνίζω. Άντε να πιο δυο-τρία ποτά σε διακοπές και να φτιαχτώ με αυτά. Έχω αποστροφή στο αλκοόλ πια. Ποια ναρκωτικά; Μου φαίνεται αστείο! Θα τον χαλάσω τον μύθο "sex, drugs and rock & roll" και θα σου πω ότι το natural high είναι το καλύτερο, γι' αυτό τα βγάζουμε πέρα με τις υποχρεώσεις μας. Το έχει πολύ ο Πάνος αυτό. Μάλλον θα πιστεύουν ότι εκείνος είναι αυτός που παίρνει και εγώ αναγκάζομαι να παίρνω μαζί του. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Καθόλου! Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να βγάζει το τετράωρο πρόγραμμα που βγάζει ο Πάνος ή εγώ να τρέχω από τους μαθητές μου σε διπλές παραστάσεις (...)». 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.