search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:52
MENU CLOSE

Αστέρας Εξαρχείων: Ακούστε πως πανηγυρίζουν τα γκολ οι οπαδοί του (Video)

20.03.2016 10:43
Στα λευκά η έδρα του Αστέρα Τρίπολης πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ! (Pic) - Media

Για να καταλάβετε τον πανηγυρισμό στην εξέδρα των οπαδών του Αστέρα Εξαρχείων θα πρέπει να δυναμώσετε τον ήχο του βίντεο.  

 

 

Για να καταλάβετε τον πανηγυρισμό στην εξέδρα των οπαδών του Αστέρα Εξαρχείων θα πρέπει να δυναμώσετε τον ήχο του βίντεο.  

Ο αγώνας της ιστορικής ομάδας των Εξαρχείων με την Κοψαχείλα, για τη Β κατηγορία στο τοπικό της Αθήνας βρισκόταν στον 27ο λεπτό. Τότε γίνεται μια σέντρα από έξω δεξιά και ο παίκτης του Αστέρα, ο Βάσκου, πιάνει ένα ασύλληπτο σουτ και στέλνει την μπάλα να προσγειωθεί στα δίχτυα του τερματοφύλακα της Κοψαχείλας.

Οι παίκτες άρχισαν να πανηγυρίζουν, και έγιναν ένα κουβάρι, όμως αυτό που κλέβει την παράσταση ακόμη και από το εκπληκτικό γκολ, είναι ο πανηγυρισμός στην εξέδρα των οπαδών του Αστέρα. Ένας οπαδός κάνει τον πιο άκυρο αλλά παραδοσιακό πανηγυρισμό, σε στυλ… Εξαρχείων. Ακούστε τον με ήχο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:51