search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:18
MENU CLOSE

Βαγενά: Μπέρδεψαν την ημέρα τιμής του αγροτικού αγώνα με κομματική εκδήλωση της ΝΔ

20.03.2016 15:16
Βαγενά: Μπέρδεψαν την ημέρα τιμής του αγροτικού αγώνα με κομματική εκδήλωση της ΝΔ - Media

«Κάποιοι μπέρδεψαν την ημέρα τιμής του αγροτικού αγώνα με κομματική εκδήλωση της ΝΔ», δηλώνει η Άννα Βαγενά σχολιάζοντας τη φραστική επίθεση που δέχτηκε στο φετινό επίσημο εορτασμό του Κιλελέρ. 

 

«Κάποιοι μπέρδεψαν την ημέρα τιμής του αγροτικού αγώνα με κομματική εκδήλωση της ΝΔ», δηλώνει η Άννα Βαγενά σχολιάζοντας τη φραστική επίθεση που δέχτηκε στο φετινό επίσημο εορτασμό του Κιλελέρ. 

Πριν ανέβει στο βήμα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά, ο εκπρόσωπος των αγροτών κ. Βαγγέλης Παπαγιαννούλης μετέφερε την επιθυμία των αγροτών να μη διαβάσει το λόγο που της απέστειλε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλης Αποστόλου.

Ωστόσο, η κ. Βαγενά επιχείρησε να πάρει κανονικά το λόγο, αλλά τη στιγμή εκείνη αγρότες με τρακτέρ που ήταν από νωρίς «ακροβολισμένα» γύρω από το μνημείο του Θεσσαλού Αγρότη άναψαν τις μηχανές μαρσάροντας και κορνάροντας, ενώ άλλοι παρευρισκόμενοι αγρότες γιούχαραν και αποδοκίμασαν τη βουλευτίνα ζητώντας της να αποχωρήσει.

Ακολούθησαν αντεγκλήσεις μεταξύ της κ. Βαγενά και των αγροτών, ενώ λίγο μετά η ίδια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε μία πρωτοφανή κίνηση γιούχαρε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό την ώρα που αυτός κατέθετε στεφάνι στο μνημείο!

Η δήλωση της Άννας Βαγενά

«Ήρθα σήμερα εδώ, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση, προσκεκλημένη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Κιλελέρ. Όπως μου ζήτησαν διαμαρτυρόμενοι κάποιοι από τους συγκεντρωμένους αγρότες δεν διάβασα την επιστολή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, αλλά θέλησα να τους πω δυο λόγια βγαλμένα απ’ την καρδιά μου και γραμμένα με τα ίδια μου τα χέρια. Χέρια καθαρά που, όπως τα χέρια όλων όσοι στηρίζουμε την Κυβέρνηση αυτή, ούτε μίζες πήραν, ούτε τα ταμεία των αγροτικών συνεταιρισμών ξετίναξαν και –σίγουρα– δεν καταλήστεψαν τα ασφαλιστικά ταμεία», δήλωσε η Άννα Βαγενά.

«Αντί, λοιπόν, να ακούσουν αυτά που είχα να πω, συντονισμένα, προβοκατόρικα και απροκάλυπτα μια μικρή μειοψηφία (περίπου 20 ατόμων και 2-3 τρακτέρ), καθοδηγούμενη από τους γνωστούς αγροτο-κομματάρχες της ΝΔ επιχείρησε να με διακόψει με φωνές, κορναρίσματα ακόμα και με τρακτέρ(!). Βλέπετε δεν ήθελαν να ακούσουν λόγια ειλικρινά. Καταχειροκρότησαν τον κ. Περιφερειάρχη με τα ωραία και γενικά που τους είπε, γιατί έχουν μάθει να έρχονται εδώ υπουργοί και πολιτευτές και να τους γεμίζουν με κούφιες υποσχέσεις που χαϊδεύουν αυτιά. Μπροστάρης των «διαμαρτυρόμενων» ήταν…. ένα μέλος της οργανωτικής επιτροπής της εκδήλωσης, ο γνωστός και μη εξαιρετέος κ. Χρ. Σιδερόπουλος, που μόλις ανέβηκα στο βήμα έδωσε το σύνθημα μπροστά στα μάτια μας για να αρχίσει η εναντίον μου επίθεση… Οι διοργανωτές, βλέπετε, μπέρδεψαν την ημέρα τιμής του αγροτικού αγώνα του Κιλελέρ με κομματική εκδήλωση της ΝΔ», πρόσθεσε. 

Πηγή: onlarissa.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:16