search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:45
MENU CLOSE

Στη δική του γραμμή ο Θεοχάρης: Να δημιουργηθεί ενιαίος πολιτικός σχηματισμός

21.03.2016 11:11
Χάρης Θεοχάρης: Μεγάλες οι προκλήσεις για τον ελληνικό τουρισμό - Media

O χώρος της ευρύτερης Κεντροαριστεράς θα συνθλιβεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ,αν δεν δημιουργηθεί ένας ενιαίος πολιτικός σχηματισμός, ανέφερε ο βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης.

 

O χώρος της ευρύτερης Κεντροαριστεράς θα συνθλιβεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ,αν δεν δημιουργηθεί ένας ενιαίος πολιτικός σχηματισμός, ανέφερε ο βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο FM», ο κ. Θεοχάρης είπε ότι η πρόβλεψή του επιβεβαιώνεται από τις προσπάθειες που καταβάλλουν τα δύο μεγάλα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ) να προσεγγίσουν τον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Παράλληλα, τόνισε ότι θα πρέπει να αποκρουστούν αυτές οι κινήσεις και υποσχέθηκε ότι προσωπικά θα συμβάλλει στη δημιουργία αυτού του μεγάλου πολιτικού σχηματισμού της Kεντροαριστεράς, διαψεύδοντας έτσι γι άλλη μια φορά σενάρια που τον ήθελαν να προσχωρεί στη ΝΔ.

«Θα ήθελα να βοηθήσω ώστε να φτιαχτεί αυτός ο μεγάλος σχηματισμός μέσα από τον χώρο αυτό, γιατί το ελληνικό πολιτικό σύστημα χρειάζεται τρεις πόλους, δεν μπορεί να λειτουργήσει μόνο με δύο» τόνισε ο κ. Θεοχάρης. Επίσης, ανέφερε ότι αυτός ο ενιαίος πολιτικός σχηματισμός θα πρέπει να πλησιάσει την κοινωνία, «να κατέβει και στα καφενεία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:42