15/12/2018 21:40:25

Στη δική του γραμμή ο Θεοχάρης: Να δημιουργηθεί ενιαίος πολιτικός σχηματισμός

Το tweet Θεοχάρη κατά Χουλιαράκη - Media

 

O χώρος της ευρύτερης Κεντροαριστεράς θα συνθλιβεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ,αν δεν δημιουργηθεί ένας ενιαίος πολιτικός σχηματισμός, ανέφερε ο βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο FM», ο κ. Θεοχάρης είπε ότι η πρόβλεψή του επιβεβαιώνεται από τις προσπάθειες που καταβάλλουν τα δύο μεγάλα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ) να προσεγγίσουν τον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Παράλληλα, τόνισε ότι θα πρέπει να αποκρουστούν αυτές οι κινήσεις και υποσχέθηκε ότι προσωπικά θα συμβάλλει στη δημιουργία αυτού του μεγάλου πολιτικού σχηματισμού της Kεντροαριστεράς, διαψεύδοντας έτσι γι άλλη μια φορά σενάρια που τον ήθελαν να προσχωρεί στη ΝΔ.

«Θα ήθελα να βοηθήσω ώστε να φτιαχτεί αυτός ο μεγάλος σχηματισμός μέσα από τον χώρο αυτό, γιατί το ελληνικό πολιτικό σύστημα χρειάζεται τρεις πόλους, δεν μπορεί να λειτουργήσει μόνο με δύο» τόνισε ο κ. Θεοχάρης. Επίσης, ανέφερε ότι αυτός ο ενιαίος πολιτικός σχηματισμός θα πρέπει να πλησιάσει την κοινωνία, «να κατέβει και στα καφενεία».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.