search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:59
MENU CLOSE

«Αγριεμένη» έρχεται η FIFA – Θέλει πάση θυσία επανέναρξη του Κυπέλλου

21.03.2016 13:46
«Αγριεμένη» έρχεται η FIFA – Θέλει πάση θυσία επανέναρξη του Κυπέλλου - Media
Με άγριες διαθέσεις καταφθάνει στην Αθήνα κλιμάκιο της FIFA, όπως ενημέρωσε με σχετική επιστολή προς την ΕΠΟ η παγκόσμια ομοσπονδία, ώστε να πιέσει για την άμεση επανέναρξη του Κυπέλλου.

 

Αποφασισμένη να ξεκινήσει πάση θυσία το Κύπελλο Ελλάδος είναι η FIFA, με την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία να κοινοποιεί στην ΕΠΟ την απόφαση της για άμεση επανέναρξη της διοργάνωσης που ματαιώθηκε με απόφαση του Σταύρου Κοντονή.

Στους ανθρώπους της ομοσπονδίας δεν αρέσει καθόλου το γεγονός πως ο υφυπουργός αθλητισμού ματαίωσε τον δεύτερο τη τάξει εγχώριο ποδοσφαιρικό θεσμό και για αυτό το λόγο, κλιμάκιο της FIFA θα καταφθάσει μέσα στις επόμενες μέρες στην Αθήνα, ώστε να πιέσει για την άμεση επανέναρξη της διοργάνωσης το συντομότερο δυνατό.

Αυτό κοινοποίησαν οι άνθρωποι της παγκόσμιας ομοσπονδίας με σχετική επιστολή τους προς την ΕΠΟ, χωρίς να αφήνουν περιθώρια για παρεκκλίσεις από αυτή την επιλογή και ξεκαθαρίζοντας την απόφαση τους. Παράλληλα ενημέρωσαν πως το κλιμάκιο της ομοσπονδίας θα συναντηθεί με τον Σταύρο Κοντονή, ώστε να κοινοποιηθούν και σε εκείνον οι συνέπειες σε περίπτωση που δεν συμμορφωθεί με το τελεσίγραφο.

Μάλιστα, η ματαίωση του Κυπέλλου Ελλάδας προβληματίζει τους ανθρώπους της FIFA, που συζήτησαν το θέμα στην Εκτελεστική Επιτροπή στη Ζυρίχη, με το τελεσίγραφο να ξεκαθαρίζει πως θα υπάρξουν σοβαρές κυρώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αν δεν αρθεί η συγκεκριμένη απόφαση μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

 

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:55